תמונות בלעדיות!

LordX

New member
תמונות בלעדיות!

אני וחבר שלי השגנו תמונות של מכשירי יונדאי ומכשירים אחרים שפועלים ב1X ואי אפשר למצוא תמונות שלהם באף מקום... החלטנו בינתיים לא לפרסם - הנה תמונה אחת - מטושטשת בכוונה
LORD נ.ב קלטו את הפרסומת של "סקסי" - ג-ד-ו-ל

eranavni

New member
חחחח

זה ישן יש תמונה שלו במגזין סלולרי של חודש מרץ הוא מופיע בתור עתידי

PingPong18

New member
ויש תמונה של היונדאי "פאןטאק"

באתר "פוקט" ובעוד הרבה מקומות כמו עיתונים וכו´

AndreyS

New member
אבני ואייל.

עד כמה שאני מעריך אותכם עברתם הפעם את הגבול. נכול שהוא מופיע במגאזין הסלולארי אבל הוא לא מופיע בשום מקום אחר... בכל רחבי הרשת הגדולה... אני יודע איפה הוא מצא אותו - לקח לי חודש וחצי למצוא אותו - ואגב לגבי היונדאי בפוקט - אני כתבתי עליו שם וגם התמונה שפירסמתי שם ממש לא נפוצה.

PingPong18

New member
אבל זה בדיוק מה שאמרתי... ../images/Emo4.gif

שיש את התמונה בפוקט... ובעיתונים (מגאזינים)

eranavni

New member
אני לא מבין מה אתה רוצה../images/Emo46.gif

מרתי מה שאתה אמרת הוא מופיע במגזין וגם אני אמרתי לא אמרתי שום דבר על זה שהוא מופיע במקום אחר תקרא טוב

geostant

New member
אנדרי הפעם אני מבין את יוכסושלוק...

האמת שהוא צודק... אני אישית בכלל לא מתעניין בעניין ולא עוקב אחרי SAMSUNG יותר ממה שצריך... (חוץ מקצת ריגול תעשייתי
) אבל זה באמת מצחיק ש-LORD רשם שזה חדש, ואין לאף אחד והוא אפילו תרח "לטשטש" את התמונה... זה מצחיק כי זה נפוץ (לפי דברי אייל ויוכסושלוק)... הפעם אני פוסק לטובת צמד הבדרנים אייל ויוכסשלוק... טוב נו הסטאנדפיסט יוכסושלוק בלבד... בלי אייל

AndreyS

New member
אולי התמונה ישנה.

אבל קשה למצוא תמונות כאלה ברשת . - בלתי אפשרי כמעט והוא מצא והתלהב מזה. בזאת אני מסיים את הדיון הזה - לא רוצה להיכנס לדיוני שווא על כל כלום כשאני יודע שאני צודק.

eranavni

New member
אני יכול לחזור 1000 פעמים רק תבקש

לא אמרתי כלום לגבי מציאת המכשיר ברשת מי שאמר זה אייל ולא אני ברור???????? אז שלא תעיז לבוא אלי בטענות ולהבא תלמד לקרוא כי ממש אין לי כוח לאנשים כמוך שמכנסים לי מילים לפה

למעלה