תמונותיכם...

lady polegra

New member
תמונותיכם...

היה לנו פה שרשור תמונות כדי לקשר בין ניק לפרצוף.. אבל ממש מעט אנשים שמו את התמונות ום יש פה הרבה חדשים.. אז הייתי רוצה לפתוח עוד שרשור תמונות אל תתבישו :)

yossi iv

New member
נו די כבר עם ה"אין לי תמונה"...

אתה לא מעוניין לשים תמונתך..אחלה.. לא חייבים לראות את כולם, אנחנו אוהבים אותך גם בלי תמונה..

אתה יודע מה

כן אני מתבייש לשים תמונה לא נעים לי שתי הקרניים בולטות והזנב מבצבץ... אני מתבייש...

yossi iv

New member
רגע רגע..

אתה חושב שלי אין זנב? קרניים אין לי.. טוב כי עשיתי ניתוח הסרת קרניים, שלא נדבר על החצ'קונים ,הגובה (140 ס"מ),הקרחת,האף וכו וכו..

וואי זה קורה לי הרבה

שאני שומע מה אנשים אומרים ופשוט צוחק. זה קרה לי בצו הראשון בלשכת הגיוס בראיון האישי, היא שאלה אותי שאלות ואני יודע מה עומד מאחורי כל שאלה והיא מנסה להסתיר את זה ואני נקרע מצחוק פשוט צוחק לה בפנים... יוסי 70 % מההודעות כאלה. ההודעה האחרונה (שעליה אני מגיב) קצת בצורה יותר ברורה אבל בד"כ אני שפוט מחייך מאיך שמנסים להעביר מסרים ולהסתיר את זה... אבל יפה אני אוהב את התגובות שלך זה לא יהיה סוד להגיד שאני לומד ממך כמו כולם פה. אני (אולי בניגוד לכל האחרים) לא קולט כל מה שאני קורא/שומע מייד אלא מסנן, בודק מה הגיוני, מה נכון, מה נראה לי, מה מתאים לאדיאולוגיה שלי... וחשוב לי שכולם פה יעשו כמוני כי אנשים יכולים "לעצב" אתכם להיות מה שהם רוצים תזהרו מזה. לילה טוב. מייק.
אתכם!

תיקונים כרגיל...

שפוט = פשוט. ואם מישהו יחשוב שאני מחפש את זה אז לא, ממש לא. פשוט מאוד תתעוררו ותנסו להבין למה אנשים אומרים לכם מה שהם אומרים, מספרים לכם דברים, מה המטרה שלהם? (אולי סתם לידע אתכם? אולי להסיט אתכם?) וכמו כמה אנשים פה, כן, אני קורא בין השורות. מצפה לשלל תגובות......

חלמית

New member
כלל-כך ציפית לתגובות ש...

לא יכולתי שלא להגיב
אין לי כל-כך מה להגיד חוץ מזה שממה שהבנתי מה שאתה התכוונת זה שיוסי אמר על הגובה והחצ'קונים וזה למקרה שבגלל זה אתה מתבייש ואז פחות תתבייש.. אם טעיתי אני מצטערת, בניגוד לרב הפורום אני דווקא רואה בין השורות סתם רווח.. ד"א, נכון האייקון הזה
עושה חשק לכוס חלב?

זה די משעשע ../images/Emo13.gif

אני לא מצטלמת. בכלל. ויש לי עוד חודש וקצת צו ראשון, ואין לי ת"ז, כי בשביל להוציא ת"ז צריך להצטלם. אז אין לי תמונה. באמת. ובעצם גם אם היה לי לא הייתי מפרסמת, אז זהו.

lady polegra

New member
אני מקווה שאת תצתלצי במפגש

כי אני יביא מצלמה ויצם אותך ואת מייק ואת כולם... :)

תראי...

הבן אדם היחיד שהצליח לצלם אותי זה היה בטיול השנתי ואני ישנתי, והוא אמר שישנתי מוזר
ואז הוא צחק עלי, וכולם צחקו עלי. אבל מה? צוחק מי שצוחק אחרון הפילם נשרף לו
מסקנה: אל תצלמי אותי.

נצל"ש, יוסי איבגי!!! ../images/Emo124.gif

אז אולי תפתח גלרית תמונות של כל חברי פורום מיכ"אל (כולל אותך כמובן) שכן שירשרו תמונות פה... ולא רק של ב"ש סידליק הזה... ??

yossi iv

New member
תפחת, תעשה, תביא לנו... אני

לשירותכם יקירי.. דבר אחד קטן. תשלחו כל אחד מכם 4 תמונות ,של עצמכם כמובן, ואז נבנה גלריה יפה וחמודה , וגם יוסי איבגי בתוכה, אל תידאגי ליטל.. יללה תתחילו לשלוח.. (עכשיו בטח מייק יגיד...)

בעיה מבחינתי... יש לי עוד תמונות

אבל לא במקום לשים אותן פה יש לי תמונות מפורים, ואני לובשת פאה וכו' וזה לא ממש דומה לי יש לי תמונה בבגד ים, שלא נראה לי ממש הולם לפרסם פה... ויש לי דיוקן שציירתי בעצמי אבל כבר עברה שנה מאז וקצת השתנתי.. ככה שמה ששמתי כבר זה הכי נורמלי לפרסם, אני יכולה להעלות אותן שוב אם אתה צריך... למה לא תפרסם את מה שיש כבר וכל תמונה שתתווסף בעתיד, יוסיפו אותה גם לגלריה, זה אפשרי להוסיף בעצמנו נכון?

למעלה