תמונה של שרית בפיספוסים
ש שרית חדדLOVEיפעת New member 11/11/04 #12 אח אח היופי הזה משגע חושים ../images/Emo99.gif שריתוש אני אוהבת אותך נשמה שלי תודה על התמונות
M Music4Life New member 11/11/04 #8 wow, ארתור, יצא לך מצוין ../images/Emo70.gif ממש פ33ה אהבתי מאד מאד תודה רבה לך וכמובן שאני שומרת אותם עכשיו
wow, ארתור, יצא לך מצוין ../images/Emo70.gif ממש פ33ה אהבתי מאד מאד תודה רבה לך וכמובן שאני שומרת אותם עכשיו
M Music4Life New member 11/11/04 #10 הא אפשר...לא חשוב ../images/Emo9.gif היתה לי איזה שהיא בעיה ועכשיו זה עובד אז תתעלם מהשאלה.
M Music4Life New member 11/11/04 #11 אפשר להחמיא רגע לשרית../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif אני מתה על מה שעשו לה בשיער בתמונות האלה... תסרוקת פרועה כזאת, זה מזה מדליק ויפה לה בטירוף לא ידעתי שעם שיער חלק אפשר לעשות כל כך הרבה דברים..יפה להם
אפשר להחמיא רגע לשרית../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif אני מתה על מה שעשו לה בשיער בתמונות האלה... תסרוקת פרועה כזאת, זה מזה מדליק ויפה לה בטירוף לא ידעתי שעם שיער חלק אפשר לעשות כל כך הרבה דברים..יפה להם
ש שי shay love sarit New member 11/11/04 #13 נכון היא מהממתתתת! יפה לשרית כזאת פרועה זה מדהימם! ויש לה שיער מדהים והיא כזאת יפיופה כפרה עליה היא תמיד יפה ופצצתית. שרית חדד המושלמת
נכון היא מהממתתתת! יפה לשרית כזאת פרועה זה מדהימם! ויש לה שיער מדהים והיא כזאת יפיופה כפרה עליה היא תמיד יפה ופצצתית. שרית חדד המושלמת
T tamam44 New member 11/11/04 #18 לניב ! לא הבנתי מה זאת אומרת אי אפשר להגדיל את התמונות, את יכולה בבקשה להסביר לי כדי שאני אוכל גם להשתמש באופצייה הזו כשארצה ?
לניב ! לא הבנתי מה זאת אומרת אי אפשר להגדיל את התמונות, את יכולה בבקשה להסביר לי כדי שאני אוכל גם להשתמש באופצייה הזו כשארצה ?