תמונה

ש איילת

New member
תמונה

היי מה נשמע? בא לי לשתף אתבם בקנייה החדשה שלי: בימים האחרונים יצא לי לעבור ליד חנות תמונות.. ובכל פעם ראיתי את התמונה ..היא "עשתה לי את זה". וגם ידעתי איפה אני רוצה לתלות אותה.. בחדר שלי. במקום תמונה אחרת. התמונה האחרת (שאחי קיבל בשימחה) היא תמונה שחור- לבן של גשר ברוקלין בניו יורק שמופיע בה נגן סקספון שמנגן כנראה ג'אז על גדות נהר ההדסון(?)..כשבאופק מגדלי התאומים..וכבר כמה חודשים שמשהו בתמונה דיכא אותי..זה נתן לי תחושה של אבל (גם הצבע השחור לבן וגם מגדלי התאומים שלצערי קרסו בנסיבות טראגיות).. והתמונה החדשה:...צבעיה חיים מאוד..צבעי יסוד..כחול, אדום, צהוב, ירוק.. שדה רחב ידיים צהוב
וירוק כשבקידמתו ומעט במרכזו פרחים אדומים
..כשבאופק טירה (נראה כמו איזו אחוזה איטלקית או צרפתית..) ושמיים כחולים עמוקים אינדיגו ומתחתם פס תכלת..ו 3 עננים לבנים.. מיקום התמונה נמצא אצלי בחדר ..לפי הבגואה באזור הילדים ותהילתם..וחשבתי על זה שהתמונה עם צבעיה העזים מזכירה קצת קצת ציור של ילדים עם צבעי יסוד.. היא מעוררת לחיים בניגוד לתמונה הקודמת שפעם מאוד אהבתי אבל לאחר מכן הזכירה לי אבל..מוות.. ופתאום חשבתי על הפסנתר שנמצא אצלנו בסלון..לפי מפת בגואת הבית נמצא גם כן באזור הילדים ותהילתם..זה הפסנתר שלי..ניגנתי בו בעבר הרחוק כמה שנים מוסיקליות נעימות וכבר כמה שנים טובות שאיני נוגעת בו (אז שהתחלתי ללמוד את לימודיי הגבוהים)...ואולי בתת מודע עצם העובדה שהחפץ נמצא שם ואינו שמיש כלל..אולי זה יוצר תקיעות בתהילת הילדים (שזו אני..)? ותמונת האבל..גם לא הוסיפה הרבה לתהילה..(להצלחה שאחרי הלימודים..) מה הכוונה באזור הילדים ותהילתם..? לי עדיין אין ילדים ואני גרה עם ההורים..כלומר האם אני נחשבת כאן הילדה? :) מה דעתך אביבה? תודה על ההקשבה. יום נעים, ביי

DOLPHINREEF

New member
לא הייתי ממליצה לאחיך לתלות את

התמונה בחדרו...אם היא דכאה אותך... אולי תדכא גם אותו, וזה באמת עצוב לראות תמונה עם בנייני התאומים עומדים איתן בעוד שאנו יודעין מה עלה בגורלם.... לשיקולך... לגבי התמונה החדשה... נשמע טוב... יש תמונה?

ש איילת

New member
היי

בוודאי שיש תמונה :) קניתי ותליתי. אם תמונה לא עושה לי טוב אבל על מישהו אחר היא משפיעה אחרת?.. הרי כל אחד רואה משהו אחר באותה תמונה.. לגבי התמונה הספציפית הזו..המגדלים אפשר לומר די שוליים בה ומופיעים מאוד מאוד בקטן ובצד..(מה שבולט הוא הנגן והגשר והנהר ורקע העיר מאחור). בשל ההיסטוריה הטראגית..הם לוכדים את תשומת הלב שלי ..אולי מישהו אחר רואה בעיקר משהו אחר..לא יודעת.. בכל מקרה אני מבינה את המלצתך. לשיקולו של אחי.. אני,בכל אופן, מתמוגגת מהתמונה החדשה וגם אחי, ד"א, אהב גם את זו. תודה! לילה טוב נ.ב. מתנצלת על פירוט היתר של התמונות..לא שזה כזה חשוב ..(או שכן).

איילת מה קרה?

או יותר נכון, מה קורה? אימרי שוב את דברייך בפחות מילים, נסי להיות מרוכזת ולחשוב מה בעצם את אומרת... על מה את רוצה את דעתי?

ש איילת

New member
אביבה, התלהבתי..

ורציתי לשתף אתכם ברגשותיי לגבי העניין של החלפת התמונות והמחשבות העמוקות ..והגעתי דרך התמונות איכשהו לפסנתר ולאזור הילדים והתהילה.. אולי חשבתי קצת יותר מידי..מחשבו מפוזרות.. בכל מקרה נזכרתי שאם יש חפץ שאין בו שימוש כדאי לזרוק או לתת. אבל פסנתר?לא השתמשתי בפסנתר כ-6 שנים..אבל אני חושבת שהייתי רוצה לחזור ולנגן בפסנתר..בשביל ההנאה. אנסה להתרכז יותר בפעם הבאה. מתנצלת אם נסחפתי קצת עם המחשבות..
לילה טוב

בכיף חמודה, כמה שאת רוצה

רק קצת דאגתי כי זה היה מפוזר... שתפי עוד. אני אוהבת כשאת כותבת... רק אם תוכלי להגיד לי מה זה "תהילת ילדים"? גם לי יש פסנתר את יודעת... לאן תרצי להזיז אותו כדי שתתחילי לנגן בו?

ש איילת

New member
הי

האופציה היחידה שאפשר להזיז את הפסנתר היא למרכז הבית (מרכז הבגואה..מה זה אומר?) או להשאירו היכן שעומד... (אני לא בטוחה שישנן עוד אפשרויות לפי סידור חדר המגורים אצלנו). לגבי תהילת ילדים..קראתי באחד הספרים של הפנג שואי שהצד המערבי של הבית קשור לילדים ולתהילתם..(האם זה נכון? ומה זה אומר?!) ו.. תודה לך על הדאגה :) לילה טוב איילת

כשתחליטי באמת לעשות משהו

נדבר על זה... לא מכירה את צרוף המילים "ילדים ותהילתם".מוזר. הצד המערבי מסמל יצירתיות ושפע. הסתכלי על הצד הזה בביתך/חדרך וראי מה המצב שם. המצב בצד הזה מספר על המצב הכלכלי והתחושה הפנימית של האדם בקשר לעצמו. יום נעים

ש איילת

New member
אוקיי. תודה בכל אופן.

לגבי ילדים ותהילתם- זה מופיע בספר: "עיצוב עולם עכשווי-פנג שואי- אנתולוגיית מאמרים נבחרים"-ג'ימי לין בעמוד 83..מאמר של אנג'י מא וונג. כנראה בגלל שיש כמה אסכולות.. תאריך לידתי הוא 4 לינואר 1973.. לפני כמה ימים שיניתי את מיקום המיטה. עד אז ישנתי עם הראש לכיוון צפון. וכעת יש לי 2 אפשרויות: 1. לישון עם הראש לכיוון מערב .2. לישון עם הראש לכיוון מזרח. האם אפשר לדעת מה עדיף עבורי יותר? האם זה מתבסס על תאריך הלידה?
תודה ולילה טוב, איילת

למעלה