היי מאיזה תאריך התמונה ? ישנה או חדשה אם ישנה אז סבבה אם חדשה אז ממתי חדשה
ק קרבינוש New member 10/3/03 #19 היי מאיזה תאריך התמונה ? ישנה או חדשה אם ישנה אז סבבה אם חדשה אז ממתי חדשה
S Squad 55 Taylor New member 10/3/03 #21 איש הכריש? אין מה להסתיר... כל יום יש בעיתון בלשים עם תפיסות וסוכנים סמויין ונותנים לך שם מלא ותמונה של פנים...
איש הכריש? אין מה להסתיר... כל יום יש בעיתון בלשים עם תפיסות וסוכנים סמויין ונותנים לך שם מלא ותמונה של פנים...
א איש-הכריש New member 10/3/03 #23 לפי דעתי ..... לפי דעתי מה שבעיתון זה יותר מידי מה על כל תפיסה רצינית אני ארוץ להצתלם?!?!? אני חושב שיש דברים שצריך לשמור בבטן
לפי דעתי ..... לפי דעתי מה שבעיתון זה יותר מידי מה על כל תפיסה רצינית אני ארוץ להצתלם?!?!? אני חושב שיש דברים שצריך לשמור בבטן
I ilancoll New member 10/3/03 #25 איש כריש חומר חקירה נחשף כאן? ראיות? 1 . העצור בטח מכיר את הראיות האלה 2. לא פורט שום דבר מודיעיני 3. לא פורסם שם החשוד\העצור 4. לא פורסמו מעורבים 5. לא פורסם מספר תיק וכדומה אז תגיד לי בבקשה מה הוא חומר החקירה שנחשף ?
איש כריש חומר חקירה נחשף כאן? ראיות? 1 . העצור בטח מכיר את הראיות האלה 2. לא פורט שום דבר מודיעיני 3. לא פורסם שם החשוד\העצור 4. לא פורסמו מעורבים 5. לא פורסם מספר תיק וכדומה אז תגיד לי בבקשה מה הוא חומר החקירה שנחשף ?
S Squad 55 Taylor New member 10/3/03 #26 אילן שוב אתה יכול לפנות בטון קצת פחות מזלזל! הוא רק ניסה למנוע אם הוא טועה תתקן אותו בכיף אבל בדרך יותר יפה הוא לא עשה טעות כזאת גדולה
אילן שוב אתה יכול לפנות בטון קצת פחות מזלזל! הוא רק ניסה למנוע אם הוא טועה תתקן אותו בכיף אבל בדרך יותר יפה הוא לא עשה טעות כזאת גדולה
ק קרבינוש New member 10/3/03 #27 העיקר שהיתה תפיסה טובה תיהיו קלילים בלי ויכוחים אישים זה הכי סבבה לנו