תמונה

ilancoll

New member
תמונה

שני מכתב הערכה יש עוד אני יעלה אותם בהמשך (צריך לסרוק אותם) ותמונה של שלי עם ראיות מעצר חשוד בדרכו לחיסול בעולם התחתון נ.ב המעצר בוצע בעבודה יזומה שלי ושל הצוות (במקרה לחלוטין)לאחר מרדף אחר רכב חשוד שהסתובב מתחת לביתו של אחד העברינים היותר גדולים באזור המרחב לאחר המעצר החשוד נקשר לחשדות ע"י מודעין שהגיע שעתיים אחרי המעצר שמי המלא ותמונת פני נמחקו בכוונה אתכם הסליחה

כן זה נראה כמו ברטה- זאת אומרת

המיבנה שלו. זה אחלה של יריחו אקדח אמין ביותר-אני יריתי בארוך והקצר. יש להם אחיזה ממש נוחה כמו של הגלוק. אבל בגלוק אפשר להעביר אותו בטרמינל בלי שישימו לב

sabal1

New member
לא בדיוק...

לגבי סוג האקדח היה מכוון כלפי אילן, מכיוון שאלה אם תע"ש הוציאו דגם חדש של היריחו שנראה בדיוק כמו ברטה אני לא מכיר יריחו כזה. לגבי ה"גלוק שלא מתגלה בטרמינל", מתגלה ועוד איך. מה שאתה אולי מתכוון זה לאקדח יחודי אשר מיוצר מפורצלן בגרמניה עפ"י דרישה של הביון הגרמני. האקדח הזה מסוגל לשאת 2 כדורים בסה"כ ובעבר גלוק יצרו כמה יחידות בודדות שלו.

sabal1

New member
נכון

בדיוק מה שאני אומר.. כמעט בטוח לחלוטין שזה ברטה ולא יריחו.

זה לא יריחו !!!

האקדח הזה או זיג זוואר או COLT ואני לא סגור על זה אבל מה שבטוח זה לא יריחו בתור אחד שמבין אז אני חותם על זה שזה לא יריחו בכל אופן זה היריחו

sabal1

New member
תגיד לי

אתה צוחק עלינו או שאתה עושה צחוק מעצמך ?! האקדח הימני והשמאלי זה SigSaur P226, האמצעי נראה כמו נשר המדבר.. מה שבטוח, אף אחד מהאקדחים האלה זה לא יריחו ! חוץ מזה, הייתי בטוח שאמרת שהאקדח בתמונה הראשונה שלך זה יריחו לא ?!?

אתה צודק התבלבלתי בתמונה

התמונה ששמתי זה לא יריחו אז אני מתנצל אני אחפש את התמונה של יריחו אז אני מקווה שתבינו את ההתנצלות בברכת יום טוב ערן

dz108

New member
רק לידיעתכם,

ובמיוחד לזה שמבין קצת. האקדח מימין זה דגם של USP40 compact (דומה מאוד לזיג PRO החדשים, שלפי דעתי עוד לא נפוצים בארץ). האקדח משמאל זה הקלר אנד קוך USP40, עם פנס טקטי של סמית אנד ווסון (דומה מאוד לזיג 226, המאוד נפוץ - בין השאר הוא אקדח השירות של רוב הסוכנים החשאיים בסדרות הטלויזיה..., ושל האפ.בי.איי במציאות - ומכאן סיבת פופולריותו). האקדח העליון זה mark24 (בקוטר 0.45). סדרת ה-USP דומה במיוחד לזיג מפנישלחלקם יש משמיט פטיש שדמה לזיג. ע"מ לחסוך ויכוחים - צירפתי לינק. התמונות לקוחות ככל הנראה מאותו המקום. אם יש עוד שאלות, אני אשמח לענות (אם אני יודע את התשובה, כמובן). --- למען הסדר הטוב: אני הבעלים (הגאה) של זיג 228 (גירסת הקומפקט של ה-226)מזה מספר שנים, ללא ספק האקדח מספר אחד.

זה לא יריחו !!!

האקדח הזה או זיג זוואר או COLT ואני לא סגור על זה אבל מה שבטוח זה לא יריחו בתור אחד שמבין אז אני חותם על זה שזה לא יריחו בכל אופן זה היריחו

שלום30

New member
ilancoll מה קרה לתמונה ?

אם אני לא טועה היא נראית תמונה קרועה שהודבקה ? רק אל תגיד שזה אפקט גרפי ...

ilancoll

New member
אתה צודק היא הכן מודבקת

קרעתי מספר תמונות ביחד כאשר ראיתי כי בטעות קרעתי גם את זו מה שנשאר לי זה....... להדביק אותה

את הדברים האלה לא צריך לפרסם

עם כל הכבוד אבל זה לא לפרסום !!! פה אתה חוסף חומר חקירה וגם יכולים להגיע אליך כל מיני גופים אז בשבילך אני רק מציע הצעה שלא תחשוף דברים אני מבין את ההתלהבות של לספר מה שעשית ואת העבודה המצויינת שלך אבל תזכור זה לא לרשת לי גם היו תפיסות אני מראה אותם רק למי שיש לו את הסמכות לראות ואם זה יכול לשבש חקירה אז אני סותם את הפה שלי ועובר לאירוע הבא אם על כל אירוע רציני שטיפלתי הייתי מתחיל לדבר על זה מצבי היה הקרשים זאת חוות הדעת המקצועית שלי וזהו . בברכת יום טוב ערן

למעלה