תמונה ליאל על אזרו בתחרות
ג גזר ממין נקבה New member 4/2/03 #4 אזארו כבר מבוגר מידי בישביל 120.... בגלל זה מכרו אותו..... נראה לי שמסלול 90 ואפילו מטר הוא עושה עדיין בלי בעיה אבל מעל זה כבר ממש מאמץ!! הוא מעל גיל 18 כבר....
אזארו כבר מבוגר מידי בישביל 120.... בגלל זה מכרו אותו..... נראה לי שמסלול 90 ואפילו מטר הוא עושה עדיין בלי בעיה אבל מעל זה כבר ממש מאמץ!! הוא מעל גיל 18 כבר....
ט טאורה המלך New member 4/2/03 #5 גם וגם מכרו אותו בגלל שהוא התחיל לסרב ולמי שיש מספיק כסף מה להתחיל להתעסק עם סוס שמסרב? חחח סתם אני מכירה את הבעלים שלו לשעבר והוא אחלה! אבל הוא באמת רצה ללכת גבוה אז הוא קנה סוס אחר
גם וגם מכרו אותו בגלל שהוא התחיל לסרב ולמי שיש מספיק כסף מה להתחיל להתעסק עם סוס שמסרב? חחח סתם אני מכירה את הבעלים שלו לשעבר והוא אחלה! אבל הוא באמת רצה ללכת גבוה אז הוא קנה סוס אחר
ג גזר ממין נקבה New member 4/2/03 #6 כשהוא מכר אותו הוא אמר לנו שהוא לא רוצה להעמיס יותר על הסוס הזה ולנו הוא לא סירב פעם אחת.....הוא ממש בונבון! הבעלים שלו רצו לעלות אפילו יותר גבוהה והוא אמר שאזארו כבר מראה סימנים של קושי!
כשהוא מכר אותו הוא אמר לנו שהוא לא רוצה להעמיס יותר על הסוס הזה ולנו הוא לא סירב פעם אחת.....הוא ממש בונבון! הבעלים שלו רצו לעלות אפילו יותר גבוהה והוא אמר שאזארו כבר מראה סימנים של קושי!