תמונה ראשונה של מועצת השלום של טראמפ!

Harrington

Well-known member
מנהל
אחלה, אבל איך זה תורם לשלום העולם? נשיא ארה"ב אמור להיות שוטר עולמי- לא סוכן כאוס.
מי אמר שכל אמירה צריכה "לתרום לשלום העולם"? טראמפ כידוע לא פוליטיקלי קורקט. אין בזה שום חידוש מיוחד. הוא אמנם מנצל את השפעת התבטאויותיו בכל מיני דרכים (והתקשורת ה'אינטליגנטית' והרל"טים כביכול לא מבינה זאת ואז תוקפת אותו על דבריו ו'חוסר האחריות' שבהם), אבל לפעמים הוא פשוט אומר את מה שמתחשק לו לומר. מבחינתי כאמור מעלה, לא אירוע מיוחד במיוחד (וגם לא סותר כהוא זה את תפקיד נשיא ארצות הברית).

דורי 1981

Well-known member
מי אמר שכל אמירה צריכה "לתרום לשלום העולם"? טראמפ כידוע לא פוליטיקלי קורקט. אין בזה שום חידוש מיוחד. הוא אמנם מנצל את השפעת התבטאויותיו בכל מיני דרכים (והתקשורת ה'אינטליגנטית' והרל"טים כביכול לא מבינה זאת ואז תוקפת אותו על דבריו ו'חוסר האחריות' שבהם), אבל לפעמים הוא פשוט אומר את מה שמתחשק לו לומר. מבחינתי כאמור מעלה, לא אירוע מיוחד במיוחד (וגם לא סותר כהוא זה את תפקיד נשיא ארצות הברית)
לא הבנתי מדוע כאוס עולמי היא פסגת השאיפות שלך. אני דווקא מעריך מאוד את מה שעשה עבור ישראל. אבל עם כל הכבוד, הסיכה הזאת שאנחנו גרים בה היא לא מרכז העולם.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא הבנתי מדוע כאוס עולמי היא פסגת השאיפות שלך.
לא פלא ש"לא הבנת" :cool:. אבל את חוסר ההבנה הזאת אל לך להפנות אלי. מדובר הרי בהמצאה מוחלטת שלך ממוחך הקודח, שאני לא כתבתי בשום מקום, לא אמרתי בשום מקום, לא הבעתי תמיכה בה ולא ציינתי אותה כ"פסגת השאיפות" שלי. אז... אם "לא הבנת" את ההמצאה שלך, כמה שלא הייתי רוצה לעזור, זה עניין שבין מוחך למוחך, לא משהו שקשור אלי בשום צורה.
אני דווקא מעריך מאוד את מה שעשה עבור ישראל. אבל עם כל הכבוד, הסיכה הזאת שאנחנו גרים בה היא לא מרכז העולם.
על סיפא דבריך אפשר להתווכח, אבל מה זה קשור בכלל לדיון שלנו?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

מקסים 45

Well-known member
טארמפ לא יצליח להגשים את חלומו של שמעון פרץ.
כל שונאי ישראל במקום אחד, איפה צה"ל?
אמנת "מועצת השלום" של טראמפ, נחתמה על ידי כ-20 מנהיגי מדינות:
🇶🇦 קטאר
🇸🇦 סעודיה
🇹🇷 טורקיה
🇺🇸 ארה"ב
🇧🇭 בחריין
🇲🇦 מרוקו
🇯🇴 ירדן
🇵🇰 פקיסטן
🇦🇷 ארגנטינה
🇦🇲 ארמניה
🇦🇿 אזרבייג'ן
🇧🇬 בולגריה
🇭🇺 הונגריה
🇮🇩 אינדונזיה
🇰🇿 קזחסטן
🇽🇰 קוסובו
🇵🇾 פרגוואי
🇺🇿 אוזבקיסטן
🇲🇳 מונגוליה

🇶🇦 קטאר
🇸🇦 סעודיה
🇹🇷 טורקיה
🇺🇸 ארה"ב
🇧🇭 בחריין
🇲🇦 מרוקו
🇯🇴 ירדן
🇵🇰 פקיסטן
🇦🇷 ארגנטינה
🇦🇲 ארמניה
🇦🇿 אזרבייג'ן
🇧🇬 בולגריה
🇭🇺 הונגריה
🇮🇩 אינדונזיה
🇰🇿 קזחסטן
🇽🇰 קוסובו
🇵🇾 פרגוואי
🇺🇿 אוזבקיסטן
🇲🇳 מונגוליה
שכחת אותנו בכוונה? :unsure:

Harrington

Well-known member
מנהל
🇶🇦 קטאר
🇸🇦 סעודיה
🇹🇷 טורקיה
🇺🇸 ארה"ב
🇧🇭 בחריין
🇲🇦 מרוקו
🇯🇴 ירדן
🇵🇰 פקיסטן
🇦🇷 ארגנטינה
🇦🇲 ארמניה
🇦🇿 אזרבייג'ן
🇧🇬 בולגריה
🇭🇺 הונגריה
🇮🇩 אינדונזיה
🇰🇿 קזחסטן
🇽🇰 קוסובו
🇵🇾 פרגוואי
🇺🇿 אוזבקיסטן
🇲🇳 מונגוליה
כפי שאמר אתמול פרשן באיזשהו אולפן, זה נראה יותר כמו נסיון להקים אורגן חלופי לאו"ם מאשר נטו מועצת שלום נקודתית. מה שלא ברור לי זה אם כל המדינות האלו שילמו מיליארד דולר לארה"ב עבור הזכות להיות חלק מהמועצה הזאת.

משתפרת1

Well-known member
בין מנהיגים בתמונה - ראש ממשלת קטר, שר החוץ של סעודיה ושר החוץ הטורקי.

טראמפ: ״יש לנו שלום במזרח התיכון״.

צפה בקובץ המצורף 141438
טראמפ גם אמר שכל הקרדיט להמצאת כיפת ברזל הוא של ארה"ב ולא של ישראל... משהו עלה לו לראש...
אין ספק שמימון ואף ייצור של חלקים מכיפת ברזל נעשו ע"י ארה"ב. הרעיון, ההמצאה והפיתוח? ממש לא שלהם.

למעלה