תמונה סתם כי התחשק לי נחשו מי אני!
N nsr New member 26/10/02 #3 אתה הבחור שמחבק את הבחורה. אתה התלוננת על החלוק, ואולי בגלל שהוא ארוך מדי אתה מכניס אותו למכנסיים. צודק? ביי ביי
אתה הבחור שמחבק את הבחורה. אתה התלוננת על החלוק, ואולי בגלל שהוא ארוך מדי אתה מכניס אותו למכנסיים. צודק? ביי ביי
O orend123 New member 27/10/02 #4 חחחחחחח לא זה לא אני.... ואני עדיין ממש לא מרוצה מהחלוק שלי... פשוט אין כבר למי להתלונן... הא.מתנדבים לא נראה שכל כך אכפת לו ממשהו שקורה בתחנה והס.מנהל תחנה הנחמד בכלל במילואים... אני אתפוס איזה נהג ואבקש שיקנה לי חלוק של בוגרים.
חחחחחחח לא זה לא אני.... ואני עדיין ממש לא מרוצה מהחלוק שלי... פשוט אין כבר למי להתלונן... הא.מתנדבים לא נראה שכל כך אכפת לו ממשהו שקורה בתחנה והס.מנהל תחנה הנחמד בכלל במילואים... אני אתפוס איזה נהג ואבקש שיקנה לי חלוק של בוגרים.
י יוסי הגדול New member 27/10/02 #6 אורן, תשלח לי מסר מי אחראי מתנדבים אצלכם, ננסה לסדר לך משהו.... בה ביי...
O orend123 New member 27/10/02 #7 אני אני הכי שמאלי רואים כמה החלוק לא מתאים לי? יוסי כפרה עליך שלחתי לך מסר
ט טומי* New member 27/10/02 #8 חיים תדליק ת´האורות בבקשה...../images/Emo42.gif מה אין פלאש למצלמה? בקושי מצאתי אותכם בחושך