תמונה 1

komandatore

New member
לא אומרים כלום?

מה דעתכם על התמונות? כנראה שאין מה להשוות בין ת"א לניו יורק

Secular

New member
בתור אחד שהיה בניו-יורק...

אני מוכרח לומר שאני נגעל מהעיר הזאת,למרות שאני מת על גורדי שחקים בלשון המעטה,ניו-יורק היא עיר סינטטית אשר יש בה חוסר אחידות מזעזע,פשיעה רבה, מחירים מופקעים והכי פחות חיי לילה מהמצופה. לעומת זאת,שיקגו,עיר שגם בה ביקרתי מלהיבה הרבה יותר ובעלת אווירה קסומה שבמעט מאד ערים יש וגם חיי לילה פעילים ביחס לניו-יורק וערים רבות בארה"ב. בקיצור,מצטער לומר זאת,ניו-יורק זה לא הקטע שלי!

komandatore

New member
ני יורק

קודם כל התכוונתי לגבי התמונות מניו יורק שהעלתי כאן בשיקגו לא הייתי,אבל אהבתי את סן פרנסיסקו ואת מונטראול (שאותה אני מכיר הכי טוב) כשהייתי בני יורק דווקא נהנתי ,לא הרגשתי סימנים כלשהם לפשיעה יוצאת דופן,המחירים ברב הדברים בכלל לא היה מופקעים ובאופן כללי היה בהחלט טוב להיות שם,לא סבלתי בכלל...

Secular

New member
יכול להיות שפשוט התרשמת אחרת...

כשהייתי בניו-יורק,מאות הומלסים מילאו את הרחובות וגם את הסנטרל פארק, חוץ מזה שבעיר הזאת יש אווירה שמנתקת אותך מהמקום בניגוד לשיקגו,שבה העיר מתחברת אליך ואתה מרגיש חלק ממנה,אבל שוב-זה הכל עניין של תחושות סובייקטיביות,ואי אפשר להתווכח איזה יותר טובה או נעימה.

reshef

New member
תמונות מדהימות!!

סגנון הצילום ממש יפה והתמונות מאוד מזכירות ערים חו"ליות.. ערכת את זה עם משהו, לא?

komandatore

New member
תודה

צילמתי את התמונות במצלמה שלי (לא דיגיטלית) בחלק מהתמונות השתמשתי בפילטר פולרייזר,לגבי עריכה- לא ערכתי,אלא ביצעתי תיקונים מינימלים ככל האפשר כדי לתקן את התוצאה שמתקבלת בסריקה- הסורק שלי כנראה הזדקן והוא קצת מזייף. דבר נוסף-חלק מהתמונות צולמו מתוך התצפית בעזריאלי ולכן יש מעיין אפקט נוסף.

danezeq

Member
הצבע של התמונות פשוט מדהים!

המצלמה שלך מצלמת בצבע אחר משלי, ממש מקסים! שער העיר נראה שחור! (כשהוא בהיר הוא לא כ"כ יפה) הלוואי והוא היה בצבע הזה גם למראה עין -
כל הכבוד! התמונות האילו סרוקות?

komandatore

New member
התמונות סרוקות

התמונה הראשונה צולמה מהמרפסת "הטיילת" בעזריאלי (פילם פוג´י סופריה 200) ותמונות אחרות צולמו מהתצפית,הגורם הזה יחד עם פילטר פולרייזר נתנו את התוצאה הזו.

oren*

New member
תמונות נהדרות וזוויות צילום יחודיות

אהבתי מאוד את התמונה הראשונה, תפיסה של כל איזור הבורסה בפריים אחד.

למעלה