תמונה שעשיתי

תמונה שעשיתי

אני קוראת את הפורום בוקר וערב, פעם ראשונה שאני מעיזה לכתוב ולצרף עבודה... כולן מקצועיות פה, אני מתלמדת...

מ ש כ י ת

New member
יצא יופי

ורק לידיעתך, אפילו אני למדתי פה המון ואני בכלל רחוקה מלהיות מקצועית. תרגישי נוח|חיבו|

אורפזית

New member
כוכבית!!!

אני, למשל, האבלה כמעט בכל תחום שתבחרי (חוץ מאולי אחד)וגם אני כאן!!! כולנו כאן כדי ללמוד, לשתף ולפרגן. והעבודה שלך, אגב, מתוקה מאוד!!!

../images/Emo39.gifתודה...

לכבוד הוא לי לקבל תגובות מכן. עברתי על העבודות שלכן אחת אחת ב-PIC ופשוט נהנתי....מקווה להיות יותר פעילה בפורום מעכשיו, עשיתן לי הרגשה טובה... תודה!

Netel

New member
עבודה יפה../images/Emo140.gif

ואל תחששי-כולנו התחלנו בשאלות ותהיות כולנו חששנו להציג עבודות בפעם הראשונה ככה לומדים -רק כשמנסים

פומיקיז

New member
מתלמדת או לא יצא לך מקסים...

ולהתלמד זה כל הכיף- וד"א: זזה כעט אף פעם לא נגמר, כך שזה לא שלב רע בכל... ובדיוק מונחת לי מפית האפרוח מול עיני - מתלבטת איתה בנוגע לעבודה... שירי

smady a

New member
ברוכה הנכנסת. התמונה מתוקה. ואין

דבר כזה מתחילה או מומחית. יש ויש. יקירתי תמיד יש עוד ללמוד ועוד טכניקות וכיוונים. תישארי איתנו.

mor322

New member
אף אחת מהפורום לא....../images/Emo39.gif

נולדה יודעת, מתחילים מאיפה שהוא

איזה מתוקי, יצא לך וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

תאמיני לי, אני די הרבה זמן פה, ואפשר לומר שלמדתי המון מהפורום ותמיד יש לי ללמוד מאחרות ועדיין לא הייתי נותנת לעצמי את הכינוי "מקצועית", כך שתרגישי בנוח ותעיזי....
מלי

|כולכן מתלמדות, הא...??!!

די עם הענווה, התמונות שלכן הרבה מעבר למקצועיות... אבל בסדר, הבנתי שאתן מנסות לשלב אותי....

למעלה