תמונה של....שקט

תמונה של....שקט

תשע בערב 3 מכשירי טי.וי. <וכל אחד בתחנה אחרת ....כמובן> 1 סי.די. טיפ וטף ....<אין אין אין חגיגה....בלי בלי בלי עוגה> ואני צריכה...<מה צריכה? חייבת!> ש-ק-ט! אז ביקשתי......<לא ממש כאילו.....צ-ר-ח-ת-י> אתה מוכן.......לקלח.....להאכיל...לספר...להשכיב...בקיצור "שקט?> כן! <כאילו פשוט כזה...בלי לא בא לי....למה דוקא אני? ועוד תרוצים כאלה ואחרים> 10 דקות אחרי ההיא <עם ה ס> כבר מלפרטטת איתו -הסלט סלך יותר טעים מ סלה - <סלה עאלק? עכשיו אני סלה?> - נכון שהתלתלים שלי יותר יפים מ סלה? <סעמ.....ה סלה שלך
> - בו נשחק מחבואים.....אתה ה סופר עברו עוד 10 דקות......והשקט נהיה יותר מידי שקט אז בדקתי תשקט שלהם הוא- נרדם על הכורסא שלי <איזה צבע היא בכלל??> והיא עם ה ס - התחבאה....במיטה הגדולה.....מתחת לשמיכה ופשוט........נרדמה!! זה מתוק הסקט הזה סלהם...<מה גם אני עם ס?> ועכשיו מי ישחק איתי מחבואים? אני ה סופרת... 10 20 24? 30 40 48? <מה הם עושים כאן ה 24? ה 48? טוב נו..... לילה טוב שקט של שוקולדה

סנדי32

New member
חחחח שוקולדה את מקסימה

נחמד שהכל סקט פה לא ? סוף כל סוף אפשר לסבת בסקט יו נידבקתי ב-ס´
תני לי מכה על הגב חחחחחחחחחחחחחחח אחחחחח עזר עזר תמשיכי עוד קצת למטה כן למעלה באמצע ממממממ מתה על המסאג´ שלך חחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לילה טוב לכולם

איך....

איך מתה על השקא הזה ... אצלי הם "גדולים" כאלה :)) כל אחד בחדר שלו , הבית חשוך , נרות מפוזרים מטיילים בצללים על הקירות , והשקט ...ששששש... עם מוזיקת רקע שקטה , שנותנת למילים שלי את הפתח הצר הזה לצאת לבחוץ ....ולשקט להיכנס לבפנוכו ... מתה על ה-סס הזה , חבל שבאיזה גיל סה עובר להם :) ליל של שקט צ´וקולדה

בוקר של שיר....../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

כי בי נגעת מסכת חיי שלפת מעל פניי ותחתיה גילית את כל שנסתר כל בוקר עת שמש פוצעת שיריי ליל קרים . אהבתך פילסה לה דרך בין דרדריי חיי בקולך מנכש אכזבות קוטם גבעולי אהבות משרש תשוקה לאותה אישה, אישה שלך...... <>

למעלה