תמונה של פצצה... נכון שהיא מלכה במלוא מובן המילה?! אין מילים...
D dht160 New member 24/12/03 #4 בבקשה לסים רק תמונות שקשורות לסדרה אחרת אני ימחק דברים שלא קשורים גיא
ע עד הסוף הטוב New member 24/12/03 #7 מסכנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif אם היא מסכנה שלא יודעת לשיר... אז איך זה שהיא יוצאת למסעות הופעות בכל העולם.. וכולם מכירים אותה.. והיא יותר עשירה מכולנו יחד
מסכנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif אם היא מסכנה שלא יודעת לשיר... אז איך זה שהיא יוצאת למסעות הופעות בכל העולם.. וכולם מכירים אותה.. והיא יותר עשירה מכולנו יחד
ע עד הסוף הטוב New member 24/12/03 #10 אני לא חושבת כך... לפחות לא כשאני שומעת את השיר שלי... "I'm not a girl" יש לה שירים יפים... לא צריך להסחף... מסכנה...
אני לא חושבת כך... לפחות לא כשאני שומעת את השיר שלי... "I'm not a girl" יש לה שירים יפים... לא צריך להסחף... מסכנה...
ה הילונת פיצפונת New member 25/12/03 #11 למסטולית..... אני חושבת שהגזמת! תאמיני לי שאם היא היתה "מסכנה"בשירה לא היו לוקחים אותה למחזמר גדול[תום סויר]אז.......
למסטולית..... אני חושבת שהגזמת! תאמיני לי שאם היא היתה "מסכנה"בשירה לא היו לוקחים אותה למחזמר גדול[תום סויר]אז.......
מ מסטולית New member 25/12/03 #14 חחחחחח התכוונתי לבריטני לא לאגם.... את אגם אני אוהבת..... אני רוצה לעשות לה ילדים.... היא כל כך יפה!!!!!!!!!!
חחחחחח התכוונתי לבריטני לא לאגם.... את אגם אני אוהבת..... אני רוצה לעשות לה ילדים.... היא כל כך יפה!!!!!!!!!!
D Dream within a Dream New member 25/12/03 #16 ../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif זאתי איילת שלייי והפורום הזה לא קשור למלכה שלי.. אז אני לא אמשיך..
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif זאתי איילת שלייי והפורום הזה לא קשור למלכה שלי.. אז אני לא אמשיך..
ע עד הסוף הטוב New member 26/12/03 #17 ../images/Emo9.gif ובנות.. אני מציעה לכם לא להכנס לפורום שקשור למלכה שלו... סתם הצעה ידידותית ממני..