תמונה של עפר יושן.. תמונה בלעדית.. וישנה...
ר רודברג השאווה New member 22/12/06 #3 במפי שלח לי את זה זה שהוא ישן שהם היו בטיול באמריקה, היה לו שם שיער ארוך לפני שהם נחתו בארץ הוא הספיק להסתפר.... אני יבהיר את זה קצת שתראו זה עפר..
במפי שלח לי את זה זה שהוא ישן שהם היו בטיול באמריקה, היה לו שם שיער ארוך לפני שהם נחתו בארץ הוא הספיק להסתפר.... אני יבהיר את זה קצת שתראו זה עפר..
0 0ליוש0 New member 22/12/06 #4 ../images/Emo122.gif א.לא רואים שזה עפר בכלל ב.מה את רוצה להגיד עם התמונה הזאת?חחח
ר רודברג השאווה New member 22/12/06 #7 לפי מה שאני יודעת זה עפר שהוא נרדם באוהל באמצע הטיול ובמפי צילם אותו
0 0ליוש0 New member 22/12/06 #8 זה בכלל לא דומה לשיער שלו../images/Emo122.gif השיער ארוך מדי בתמונה הזאת רואים את זה לעפר לא היה שיער ארוך כל כך אף פעם
זה בכלל לא דומה לשיער שלו../images/Emo122.gif השיער ארוך מדי בתמונה הזאת רואים את זה לעפר לא היה שיער ארוך כל כך אף פעם
מ מ א י י ק New member 23/12/06 #14 זאת בת וזהו.../images/Emo19.gif עפר לא יראה ככה גם אם הוא לא יסתפר 60 שנה.
S S t r a w b e e r Y New member 23/12/06 #10 אין מצב שזה עפר../images/Emo4.gif אין לו כזה שיער ארוך...
ר רודברג השאווה New member 23/12/06 #11 זה עפר הוא לא סתם שלח תתמונה וחוצמזה זה בדיוק הצבע שלו.. ובאמריקה השיער שלו ארך.. זה לא כזה שיער ארוך
זה עפר הוא לא סתם שלח תתמונה וחוצמזה זה בדיוק הצבע שלו.. ובאמריקה השיער שלו ארך.. זה לא כזה שיער ארוך
E esterosh New member 23/12/06 #12 טוב סבבה זה סתם ויכוח מיותר גם אם זה עפר זה לא תמונה ברורה במיוחד ולכן היא לא ממש רלוונטית... יש פה תמונות יותר ברורות ויפות שלו... ובכל אופן תודה... ואת חדשה פה? לא הצגת את עצמך... ואני חושבת שזה טפשי להמשיך ולהתווכח על זה כבר אמרנו את דעתנו...
טוב סבבה זה סתם ויכוח מיותר גם אם זה עפר זה לא תמונה ברורה במיוחד ולכן היא לא ממש רלוונטית... יש פה תמונות יותר ברורות ויפות שלו... ובכל אופן תודה... ואת חדשה פה? לא הצגת את עצמך... ואני חושבת שזה טפשי להמשיך ולהתווכח על זה כבר אמרנו את דעתנו...
ח חנווש האחת והיחידה New member 23/12/06 #19 מההה??איןן מצב שזה הוא.. כל כך מהר יגדל לו השיער כזה ארוך... איך את יודעת שזה עפר??
מ מורוש101 New member 23/12/06 #20 זה נראה כאילו צילמת את האח הקטן שלך כשהוא ישן..כשבמפי הזה ישלח לך תמונות ברורות שימי פה..