תמונה של סבא

doritpoli

New member
תמונה של סבא

ב"ה אנא עזרו לי, איפה אפשר להשיג תמונה קטנה של סבא, כמו הכרטיסים עם הפתק בצד אחד ובצד השני תמונה של רב ישראל -- או תיקון כללי עם התמונה של סבא בעמוד האחרון -- תודה, זה חשוב מאוד -- ולכולכם ולכל עם ישראל ברכת גמר חתימה טובה!

Doovie

New member
תמונה של סבא

אולי תשאל אצל משפחת אשכנזי בברוקלין, אשר היה סבו החסיד סלונים שכתב את הפתק עבור חברו ר' ישראל בערך בשנת תרפ"ב. הרי בברסלב אין מקבלים שום "התגלות" רבינו כדבר ייחודי חוץ ממה שנמסר על ידי מוהרנ"ת זצוק"ל. סוף הסיפור, כי אחרת אין לדבר סוף, וכל אחד יבוא ויטען שדרך רבינו בכיסו, כמו שכבר ידוע לנו מימי ר' נחמן פסחל'ס ועד ר' גדליה קעניג, ועד "מוהראש" ועד נ-נח, ועד "הרב" וכו' עם שאר הרביטסטבא'ס בברסלב, אשר סותרים את כל היסודות.

Doovie

New member
שאלה לנ-נח'ניקס

איך זה קורה שכל אמונתכם תלויה באיזה פירושים על הפתק כאשר ה"תלמידי היקר" כבר לא בעולם 10 שנים?? הרי כתוב בו, "עליך אמרתי האש שלי תוקד עד ביאת משיח".....והוא כבר איננו פה!! איזה מין בלוף זה לשגע כל כך הרבה תמימים על אמונה כוזבית כזה??!!

doritpoli

New member
טוב אמרת

ב"ה כמה האש בוערת....כמה האור מאיר!!!! חבל על המלים הקשות של דובי - אבל לפחות זה מזכיר אשרנו מה טוב חלקנו שהתקרבנו לאור הנצחי הזה -- גמר חתימה טובה לכל עם ישראל!

ל- Doovie כדאי שתקרא את זה..

בס"ד אני לא משייכת את עצמי לשום מגזר או זרם, אבל אני יודעת שזה לא טוב לדבר רע על אחים שלי. [שמעתי שזה עושה צרות למעלה..] מומלץ לקרוא

תודה נשמה , ספור נכון בזמן נכון ...

אני מודה לך שהצלחת ע"י הסיפור הזה לעורר בי בדיוק את מה שצריך לעורר בערב יום כיפור . שתהיה גמר חתימה טובה לכל עם ישראל.

j123

New member
דוביל'ה

אולי תחפש לעצמך מקום בו אנשים יקבלו אותך ויזדהו עם דעותיך... נראה לי שפה לא ממש הולך לך כמו שצריך... אולי "בחדרי חרדים"?

למעלה