תמונה של התקנת xecuter_

game boy

New member
תמונה של הסבת messiah-x+הסבר

ובנוסף,אני מצרף נימוק של ידיד טוב שלי שהוא (כך לפי דעתי) מתקין ההסבות הגדול בעולם כולו,כאשר מאחוריו כ-370 הסבות ל-X BOX ודעתו הינה זהה לשלי בנושא הקלות של הסבת המשיח יחסית ל-X-ecuter אני בכוונה מצרף את דעתו בשפת המקור: אנגלית: in my opinion the install of the X-ecuter precedure is a little harder than Messiah-X as the LPC points can easily be soldered incorrectly. The other point to note with X-ecuter is that once it is fitted it will be difficult to remove because of the thru-board connection made. This is a minor point though as I would imagine that the only reason someone would want to remove the mod is if a faulty mod was installed. ורק להזכירכם שמסתובב פה בפורום איזה "חכמולוג" להלן: "דגיגון" שמאחוריו...אולי... איזה מכשיר X BOX אחד (אמרתי: אולי)
,שטוען אחרת מידידי מחו"ל,להלן:"הכריש" שניסיונו בהסבות הקונסולה הזו-כ-370 יח´ כאמור. אולי עכשיו,אדון "דגיגון" יחריש,וישמע בקול המקצוענים
שבשטח. אמן

D1GanGstA

New member
רגע אבל אמרת שההתקנה של המשייח

יותר קלה מי זאת של xecuter גם רואים בתמונות שהמשייח יותר קל להתקין

D1GanGstA

New member
../images/Emo24.gif אתה יכול להגיד לא זה בסדר

למה להעצבן זה לא בריא

game boy

New member
../images/Emo132.gifעכשיו- אני במקומך...../images/Emo8.gif

הייתי עוצר,נח,מודה בטעות שלך,ו...שומע את דעתם של המקצוענים מחו"ל ומ... הארץ שלנו
. הם- ב-ט-ו-ח מבינים טוב יותר ממך בנושאים האלו. עד כאן להערב.

D1GanGstA

New member
ידיד טוב שלי

ידיד טוב שלי מחו"ל עשה 14000 הסבות לכל העולם כולו והוא אמר שהxecuter היה הציפ המוצלח ביותר שראה עד היום לאקס בוקס גם לי יש ידדים ווטרואלים לא רק לך

game boy

New member
יאללה. נמאסת.

איתי-לא תגיע למצב של דיון בפורום זה לעולם. ילד.

game boy

New member
ואל תענה לי .

הבאת לי כבר את הסעיף. חבל שמלכתחילה לא שיערתי לעצמי שאני מקיים דיון עם י-ל-ד. לך לישון.

D1GanGstA

New member
אני רואה שזה בכלל לא קשה

להתקין ציפ לא מבין מה ההתלהבות מי לעשות כמה הסבות

game boy

New member
הסבת משיח לפלייסטיישן 2--

קשה ,מורכבת ומסובכת לביצוע פי 10 מאשר ל-X BOX

D1GanGstA

New member
ובהתקנה של הxecuter

לא צריך להוציא את הבורד של האקס בוקס לי יודע למה הוא הוציא אותו

XcalibEr

New member
הנקודות אשר מולחם אליהם ה X-ECUTER

הם למעשה חורים אשר מגיעים עד לצד השני, זה מיידע מוטה להגיד שלא צריך לפרק את ה BOARD, כי אם יצא בדיל מהצד השני הוא יכול לקצר עם הGND SHILD. אז מוצלץ להוציא הלוח החוצה, בכל מקרה זה דעתי. יוסי

למעלה