תמונה של הטופ 20!!!

Juliann

New member
תמונה של הטופ 20!!!

אני מתחילה לשחק ב"מה הם חושבים?!"

Juliann

New member
ממיטב מאמציי

וויל: הצילו אני תקוע בתוך שמשה!! קיניק: איך המניקור? עשיתי היום ציפורניים... כריס: yep, im the coolest man, i'm the coolest... צ'יקן ליטל [AKA קווין]: אליוט אחלה גילוח דפקת היום... אליוט: אנשים CALM DOWN CALM DOWN זה רק מצלמה, זה רק מצלמה!!! איילה: זורקת לשלשהההה והופפפפ נכנסססס!!!!! גידיאון: כן כן IVE GOT IT I KNOW I DO !!! באקי: רגע מצלמים עכשיו?! למה אתם לא מזהירים אותי?! מנדיסה: כפרה, תעשה ZOOM OUT שתקלוט גם אותי! קליפיקלר: תצלם כבר אחרת אני אצטרך ניתוח פלסטי לאחד מחדש את האיברים שהתפוצצו... מליסה: קולטים את המגף החדש משנקין?! אייס: אני נוגע בכולכןןןן לא לקנא בנות...
טיילור: חחחחח עשיתי כרבולת לפריס עשיתי כרבולת לפריס!!! פריס: עוד ס"מ..עוד ס"מ אחד והיד שלי נוגעת באייס... כמעט... ומליסה צאי לי מהציצי!! קת'רין: כולם הצידה! הצידה!!!! מי הכוכבת פה~? מי הא?...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני גם רוצה! ../images/Emo3.gif

וויל: We wants it back! We want... PRECIOUSSS! קיניק: רגע רגע, אל תזוזו, נפלו לי העדשות! אליוט: Let it slide, buddies... let it slide. קתרין: תביאו חיבוק גדול לאמא'לה! כריס: יו יו, איך אני בתור גאנגסטר? קווין: הצילו. מוחצים אותי. ליסה: הו, אתם כה חמודים, אני רוצה לצבוט בלחיים שלכם. אייס: תראו, אני מנגן בפסנתר-אוויר XDXD אין לי כוח יותר, אני לא מצחיקה.

blaahh

New member
וואי הרגת אותי!!!!

הכי מצחיקים היו של וויל ואייס..חחחח גדוללללל

עם כל הכבוד לכולם... ../images/Emo205.gif

איילה מגיעה הכי רחוק עם קצות האצבעות

פאריס לטיילור... ../images/Emo205.gif

"אני מבינה שאתה מנסה לעזור, אבל אנחנו בתוך האולפן, אין כאן שמש!"

זה צילום מתוך הופעה ../images/Emo205.gif

בתמונה אפשר לראות את 20 המתמודדים עושים ביצוע משותף לשיר "עשר אצבעות לי יש..."
בקרוב הסינגל!!
ומצטער שאני פותח הודעות חדשות, כל פעם קופץ לי רעיון