תמונה של החשפנית!!!!

QueIronia

New member
אני לא יודע למה להאמין בכל העניין

הזה, ואני מחכה שתהיה הודעה רשמית של ג'ן (ובן
) בעניין. בכל מקרה, בינתיים, כל עוד לא הודיעו על ביטול החתונה - אני נוטה להאמין לגרסא של בן, מסיבת רווקים של חבר שהוא נכח בה וג'ני ידעה עליה.

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

קודם כל, בידיעות אחרונות יש עוד תמונה גדולה שלה... ארז- לא נראה לי שתהיה הודעה רשמית
היית צריך לשמוע אתמול את בן אפלק בג'יי לנו...

../images/Emo41.gifבן אמר../images/Emo26.gif

שהוא התקשר לג'ניפר, ואמר לה שהוא וחברים שלו עושים מסיבת רווקים קטנה (זאת לא המתוכננת, הייתה אמורה להיות אחת בבוסטון). והם הולכים לאיזה מקום מטורלל או משהו כזה, לא זוכרת את המילה, והיא די הבינה שזה מועדון חשפנות. בקיצור, הוא אמר שלא קרה שם שום דבר, והוא שם לב שהיו שם עיתונאים. הוא התקשר לג'ניפר ואמר לה את זה, והיא אמרה לו "טוב, כנראה שחגגת את המסיבת רווקים שלך.." (כל הקהל כזה- אוווו) ומיד עשו מזה סיפור תקשורתי ענקי... והוא אמר בפירוש שחודש הבא הוא מתחתן!!

Lopezit

New member
זה ממש מוזר...

כל הקטע הזה שאומרים שבן בגד בג'ניפר כי... כל הקטע עם החשפניות היה ב 7\17 ואחרי זה ב24 הם חגגו ביחד תיומולדת של ג'ניפר... והיא בטוח ידעה מזה יום אחרי!!!

QueIronia

New member
על הוצאת דיבה, מן הסתם../images/Emo26.gif

הוא טוען שהוא ערך מסיבת רווקים, אבל לא שכב איתה. אם הוא לא שכב איתה, והיא ממציאה - אז זוהי הוצאת דיבה, כי היא מכפישה את שמו...

mona18

New member
היי

נחמד שיחתם!!!!!!!! מאיפה את יודעת את כל מה שכתבת?

J To The Lo

New member
מכוערת |כאילו דה|

באיזה אוהל את גרה שבו לא יודעים מה זה כונפה?

vashla

New member
באוהל שבו משתמשים במילים אחרות

כמו פשוט מכוערת!!!

gal be

New member
../images/Emo29.gif באינקוויר יש תמונה אחרת של

"החשפנית"
אולי זאת אחת אחרת
כי התקשורת טוענת שהיו כמה... או שהעיתונים לא מתואמים בניהם והכל הסיפור רק כדי להגדיל מכירות

למעלה