תמונה של אתי מפרק 115 קבלו
א אבי אבי New member 7/5/02 #2 הסבר לתמונה: אתי ורונה ערכו התערבות קטנטנה...אתי התערבה עם רונה שהיא היא לא תצליח לפתות את אלי מרקו....אז רונה אמרה בצחוק לאתי שתצבע את השיער לוורוד....ואתי באמת צבעה....
הסבר לתמונה: אתי ורונה ערכו התערבות קטנטנה...אתי התערבה עם רונה שהיא היא לא תצליח לפתות את אלי מרקו....אז רונה אמרה בצחוק לאתי שתצבע את השיער לוורוד....ואתי באמת צבעה....
H Hole In The Sky New member 7/5/02 #3 רק דבר אחד לגבי זה. . . ע-ל-ו-ב זה לא נראה אמיתי... ובטח לא השקעת בזה יותר מדקה, מקסימום דקה וחצי!
א איש יחסי ציבור New member 7/5/02 #6 אבי, מאיפה יש לך את התמונות האלו? אתי ממש משוגעת! הפרקים הבאים הולכים להיות ממש מצחיקים... לא ממש הבנתי את הסיפור אבל שיהיה... עוד לא אמרת אם יש לך קשר עם ההפקה
אבי, מאיפה יש לך את התמונות האלו? אתי ממש משוגעת! הפרקים הבאים הולכים להיות ממש מצחיקים... לא ממש הבנתי את הסיפור אבל שיהיה... עוד לא אמרת אם יש לך קשר עם ההפקה
א אבי אבי New member 7/5/02 #7 יש לי קשר להפקה לא ממש קשר קשר אבל קשר....מיכל קופר קרן התסריטאית היא חברה מאוד טובה של אחותי הגדולה....ואבא שלי קור להפקה...אני לא יכול לומר איך....
יש לי קשר להפקה לא ממש קשר קשר אבל קשר....מיכל קופר קרן התסריטאית היא חברה מאוד טובה של אחותי הגדולה....ואבא שלי קור להפקה...אני לא יכול לומר איך....
A amirbilu New member 7/5/02 #9 אבל אמרת שזה עדיין לא יצא לטלויזיה אז איך זה שבצד ימין למעלה יש את הלוגו של ערוץ 3?
C casperit New member 7/5/02 #10 וואללה איזה מוזר... אולי הם מצלמים את הפרקים ומדביקים עליהם את הסמל של ערוץ 3, ולא כמו שתמיד חשבנו שהסמל משודר כל הזמן, יו איזה מגניב! יעל
וואללה איזה מוזר... אולי הם מצלמים את הפרקים ומדביקים עליהם את הסמל של ערוץ 3, ולא כמו שתמיד חשבנו שהסמל משודר כל הזמן, יו איזה מגניב! יעל
א אבי אבי New member 7/5/02 #11 יש את הלוגו של ערוץ 3 כי: הביאו לי קלטות של פרקים באים....וראיתי אותם וצילמתי....
S shirakl New member 8/5/02 #18 ממש לא מצחיק! נורא לא קשה לקחת סצינה שכבר היתה, לצבוע את השיער של אתי בורוד באמצעות הצייר ולהמציא שטויות! זה כ"כ אידיוטי!
ממש לא מצחיק! נורא לא קשה לקחת סצינה שכבר היתה, לצבוע את השיער של אתי בורוד באמצעות הצייר ולהמציא שטויות! זה כ"כ אידיוטי!
נ נוני 17 New member 8/5/02 #27 את צודקת בהחלט../images/Emo70.gif זה בכלל לא הגיוני שאיפשר לצבוע לה את השיער שלה ואחר כך זה נעלם.
א אבי אבי New member 8/5/02 #19 הו הו הו הו שיו! החוש הומור שלכם פשוט גדול!!!!!! או ש.....ל-א-!-!-!-!-!-!-!-!-!- איזה מפגרים אתם יא אללה....
הו הו הו הו שיו! החוש הומור שלכם פשוט גדול!!!!!! או ש.....ל-א-!-!-!-!-!-!-!-!-!- איזה מפגרים אתם יא אללה....