תמונה של אנג'לינה
Q Queen17 New member 4/5/05 #4 זה נראה כמו בובת שעווה אבל זה היה יכול לצאת הרבה יותר יפה!....הם לא עשו אותה מספיק טוב לדעתי! במוזיאן השעווה בפאריז יאסר ערפאת אפילו נראה יותר אמין מאיך שעשו כאן את אנג'י....... טוב לא נורא לפחות יש בובה שלה זה גם משהו
זה נראה כמו בובת שעווה אבל זה היה יכול לצאת הרבה יותר יפה!....הם לא עשו אותה מספיק טוב לדעתי! במוזיאן השעווה בפאריז יאסר ערפאת אפילו נראה יותר אמין מאיך שעשו כאן את אנג'י....... טוב לא נורא לפחות יש בובה שלה זה גם משהו
I Im The Sun New member 4/5/05 #10 אין לי מושג מה אמרת אבל אני../images/Emo42.gif בעדך!!! חחח סתם הם באמת לא עשו את הבובה משהו אבל העיקר שהיא מופיעה כפרעליה.
אין לי מושג מה אמרת אבל אני../images/Emo42.gif בעדך!!! חחח סתם הם באמת לא עשו את הבובה משהו אבל העיקר שהיא מופיעה כפרעליה.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 5/5/05 #20 האאאאאאאאאאא../images/Emo129.gif איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי i'll be there ^^
האאאאאאאאאאא../images/Emo129.gif איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי i'll be there ^^
O One Falling Star New member 4/5/05 #7 יאא חח מגניב אורלע.. אם את נוסעת ללונדון וגמני אולי נצטלם ביחד עם הבובה? חחח ולמי שתהה כמובן שזו בובה גם זה ברור בפנים שלה אבל בובה מגניבה ביותר
יאא חח מגניב אורלע.. אם את נוסעת ללונדון וגמני אולי נצטלם ביחד עם הבובה? חחח ולמי שתהה כמובן שזו בובה גם זה ברור בפנים שלה אבל בובה מגניבה ביותר
M mor1212 New member 4/5/05 #11 יש משהו לא אמיתי בידיים ובין השדיים מין ברק כשזה שרואים שזה לא גוף אמיתי ועשו לה לפנים ממש גדולות ומבוגרות
יש משהו לא אמיתי בידיים ובין השדיים מין ברק כשזה שרואים שזה לא גוף אמיתי ועשו לה לפנים ממש גדולות ומבוגרות
T The Lost Girl17 New member 5/5/05 #13 נצל"ש חשוווווווווווווווווווב!! אוקי..אז אם למשל ידיד שלי גר ברחוב חגיי 33..ומס' הדירה שלו זה 11.. איך אני פאקינג כותבת את זה??.. אי אפשר לכתוב 33\11..זה לא הגיוני..
נצל"ש חשוווווווווווווווווווב!! אוקי..אז אם למשל ידיד שלי גר ברחוב חגיי 33..ומס' הדירה שלו זה 11.. איך אני פאקינג כותבת את זה??.. אי אפשר לכתוב 33\11..זה לא הגיוני..
T The Lost Girl17 New member 5/5/05 #16 כן אבל שולחים מכתב מארה"ב.. אז מה אני בדיוק רושמת?.. זה מעצבן..תמיד כשהייתי בחו"ל זה הכי פשוט לרשום מכתב.. אבל מארה"ב לישראל זה בעייה.. יעני Hagaii 33 ואז מה?!
כן אבל שולחים מכתב מארה"ב.. אז מה אני בדיוק רושמת?.. זה מעצבן..תמיד כשהייתי בחו"ל זה הכי פשוט לרשום מכתב.. אבל מארה"ב לישראל זה בעייה.. יעני Hagaii 33 ואז מה?!