טוב, אם אף אחד לא מעיז... אז לי יש נראה מי עולה על זה קודם
G Growler New member 28/4/10 #22 ../images/Emo128.gif אבל ניסיון יפה Next יסמין, אני בטוח שאת תעלי על זה.
ה הר עיבל New member 28/4/10 #23 ../images/Emo2.gif ניסיון אחרון לפני שאני עף ליומיים לבד? כי הוא היה מתבודד וכאלה...
G Growler New member 28/4/10 #27 תראה את זה ככה עכשיו יש לך יומיים שלמים לחשוב על זה אני רק מתפלא שאף אחד אחר לא מנסה
א איף New member 28/4/10 #30 יואו לכולם יש עבודה מגניבה חוץ ממני ?! איזה כיף זה לטייל. אולי נעשה מפגש פורום עם טיול ואתה תדריך אותנו?!
יואו לכולם יש עבודה מגניבה חוץ ממני ?! איזה כיף זה לטייל. אולי נעשה מפגש פורום עם טיול ואתה תדריך אותנו?!
M ms pizza New member 29/4/10 #38 אני לא חושבת שיש עבודה פחות מגניבה מלהיות רואת חשבון..יסמין- אני מנצחת בחוסר מגניבות.. וטיול זה רעיון מעולה ממש !!
אני לא חושבת שיש עבודה פחות מגניבה מלהיות רואת חשבון..יסמין- אני מנצחת בחוסר מגניבות.. וטיול זה רעיון מעולה ממש !!
א איף New member 29/4/10 #40 לפחות את מבינה במספרים הייתי עושה המון כדי להבין בזה. מה שמזכיר לי, בתואר השני אני אצטרך לעשות השלמות כאלה ואחרות...חשבונאות בין השאר (כנראה אלמד מנהל עסקים) - ויש לי רק דבר אחד להגיד על זה: בעעעעעעע
לפחות את מבינה במספרים הייתי עושה המון כדי להבין בזה. מה שמזכיר לי, בתואר השני אני אצטרך לעשות השלמות כאלה ואחרות...חשבונאות בין השאר (כנראה אלמד מנהל עסקים) - ויש לי רק דבר אחד להגיד על זה: בעעעעעעע
G Growler New member 29/4/10 #42 העיקר אני שמח לדעת שאת הולכת עם הלב כי אם את מוכנה ללמוד דבר שגורם לך להגיב ככה... אז כנראה שאת מאוווווד רוצה את התואר
העיקר אני שמח לדעת שאת הולכת עם הלב כי אם את מוכנה ללמוד דבר שגורם לך להגיב ככה... אז כנראה שאת מאוווווד רוצה את התואר
ה הר עיבל New member 1/5/10 #58 האמת שזה היה חד פעמי.. אני כבר מזמן לא מדריך, אני עובד עכשיו בעבודה יותר מגניבה... אבל יש על מה לדבר...
האמת שזה היה חד פעמי.. אני כבר מזמן לא מדריך, אני עובד עכשיו בעבודה יותר מגניבה... אבל יש על מה לדבר...
א איף New member 28/4/10 #28 ../images/Emo12.gif אז תתאכזב ממני אם אני לא עולה על זה? כי אני לא מצליחה, באמת!!! אני אמשיך להפעיל את הגלגלים במוח.
../images/Emo12.gif אז תתאכזב ממני אם אני לא עולה על זה? כי אני לא מצליחה, באמת!!! אני אמשיך להפעיל את הגלגלים במוח.
G Growler New member 28/4/10 #32 תמשיכי להפעיל את הגלגלים אבל אל תתאמצי יותר מידי, התשובה היא ממש מול העיניים שלכם
א איף New member 28/4/10 #29 בשם האהבה???????? לא ראיתי ת'סרט, אבל אני מנסה לחשוב על שיר שמדבר על אלימות של מאיר
G Growler New member 28/4/10 #34 ולמה אלימות? זה שהבן אדם מחזיק רובה, זה לא מעיד על אלימות... עוד רעיונות?
T TEENAGER1 New member 28/4/10 #31 בלי להכיר את הסרט ובלי לחשוב יותר מדי הדבר הראשון שעלה לי לראש כשהתמונה נפתחה זה "הפרא"