תמונה ראשונה מהסרט!

2 דגשים...

אהבתי את התמונות! השאלות שלי הם - איפה הצלקת של הארי בתמונות? - אמה ווטסון - האם תתחתני איתי?

idan0610

New member
אפשר לראות אותה

גם אני חשבתי בהתחלה שהוציאו אותה, אבל הסתכלתי טוב, ואז הצלחתי לראות צלקת קטנה. תסתכל טוב ותראה.

Rockamora

New member
אמה ווטסון שלי! ../images/Emo99.gif

אבל בעצם בסרט החמישי משחק הלנה בונהם קרטר, אז אפשר לחלוק את אמה.

איפה התלבושת המסורתית

הגלימה???? מזה הם מתלבשים כמו תלמידים רגילים בבצפר בריטי =/ וכן ככה מתלבים תלמידים בבצפר בריטי.

idan0610

New member
תמונה של הדרסלים!

שימו לב להבעת פנים של דאדליזה כנראה הקטע שדאדלי מצביע על הארי וכשהוא אמר שהוא עשה לו משהורק לא הבנתי למה פטוניה עליזה...

אוו-מיי-גוד!

איזו בחירה של שחקנים! לוורנון אין צוואר בתמונה הזאת בדיוק כמו שבספר ולפטוניה יש יותר מידי ודאדלי הוא כזה חמוד ואני שמחה שהפעם ייתנו לו סוף-סוף לדבר כי בנתים הוא אמר בקושי שלושה משפטים ולא השתתף ברביעי. אבל היו צריכים להביא לו חליפת שומן גדולה יותר כי לפי הספר הוא מ מ ש שמן!!!! חח....

idan0610

New member
לא...

לפי הספר, פטוניה עשתה לדאדלי דייטה בכל השנה הרביעית של הארי בבית ספר בגלל שהיועצת של בית הספר שלו אמרה שדאדלי שמן מדי. בקיץ שהארי בא, היה כתוב שראו שהוא הרזה הרבה. ובסרט השלישי לא היו לו שורות בכלל, רק מדי פעם הופעות.

נגיד....

והוא הופיע קצת רק בתחילת השלישי..... הכי הרבה בראשון .... כבר לא בדיוק זוכרת כמה בשני ... וכלום ברביעי.... ובשישי הוא עדיין שמן לפי הספר.... שהספר השביעי\הסרט החמישי\שישי\שביעי ייצאו כבר קיבינימט!!!!!!11

כן אבל

נסי לדמיין את הארי מנלינג\דאדלוש בלונדיני? חחח....רק המחשבה.... אלה שיקולי ההופעה שהסטייליסטים עושים... אבל הקטע שבתמונה להארי אין שיער ארוך זה מוגזם! זה החלק המרכזי בעלילה! אבל דאדלי הוא בקושי שחקן משנה.....לאיודעת....

Shiri from the block

Active member
הקטע הוא שאנשים שרואים את הסרט לא יודעים שלהארי אמור להיות שיער ארוך, הם לא יודעים מה הסיבה למה הוא לא יכול להסתפר..

black robe

New member
ראיתי את התמונות של../images/Emo63.gif

אמברידג' והיא נראית בסדר אבל לא יודעת, דמיינתי אותה יותר שמנה ויותר נמוכה, אבל גם זה בסדר. וואי זה כלכך טוב חוץ ממה עשו לעזאזל עם השיער של האררררייייי???????
אאאוווףףף>< חוץ מזה, מייקל קורנר נראה פשוט מדהיייייייייים
יוווו אני לא יכולה לחכות לסרט אתם לא יודעים ולא מבינים כמה אני מתלהבת דפקתי כאן צרחה שחבל על הזמן, אני בספק אם לא הערתי את אחותי הקטנההה יווווו!!! אמרתי שמייקל קורנר מדהייייים!!!??!?
וד"א, לונה באמת נראית כמו דראקו בתמונה של צ"ד, אבל היא משהו! נ.ב- אני לא פקאצה אבל זה מה שיוצא לי כשאני כותבת כשאני מתלהבת. תתמודדו.

sexyvampire

New member
יאווו%^$#@$^../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

זה הולך להיות מגניייייייב*O*

למעלה