תמונה "קצת" שונה על רצח רבין

shmuelr

New member
ראיתי אתמול את התיעוד.. ואני בטוח

שהוא עשה את זה. איך שהוא חיכה שם שפרס יילך ורבין יגיע.. ושהוא פרץ קדימה עם האקדח וירה. מה גם שהוא אמר בבית משפט שהוא עשה את זה ועוד מרח חיוך של שתי מליון דולר על הפנים. טמבל.

tiger fist

New member
אוקי

אני יודע שהוא היה שם ואני יודע שהוא עשה את ההצגה יפה מאוד. אני רק לא יודע, למה השב"כ נתן לו להיות במרחב המוגן , ולמה סוכן שב"כ העיד שהוא הראה לו תעודה של סוכן סמוי? ולמה הוא היה מועסק בשירות הבטחון ונסע מטעמם לקורס אנשי בטחון? ולמה אבישי רביב ידע על זה ולא עשה כלום, אז מה? אזרח מטורף רגיל מהימין? ולמה הצלם התמקד עליו כ"כ כאילו שהוא ידע משהו, ולמה המאבטח האישי של רבין נתן לעמיר ללכת מאחורי רבין? לגבי הבית משפט יש גם דברים הזויים, אבל אין פה מספיק מקום לפרט. הגם שזה לא המקום. לסיכום, אם לא קראת את כל החומר, אין לך עמדה להציג בכלל. כי לאחד שראה את הסרט וחווה את "המציאות" ולא שמע את הצד השני, לא מסוגל לחשוב אחרת.. זה ברור וטבעי.

tiger fist

New member
למה אתה חושב שנתנו לו להיכנס?

הוא הציג להם תעודה של שוטר/סוכן סמוי. זה מה שהשוטרים אמרו, ומי שיכול להשיג תעודות מזויפות שכאלה, זה בד"כ איש שב"כ. ולגבי שיר השלום כן חבר'ה, דף שמקופל לארבע, ונכנס בו כדור, ופותחים את הדף, צריך להיות 4 חורים, ולא 3. מה שאומר שהחורים הם זיוף.. ועוד משהו מעניין, מהבדיקה הפתולוגית של הגופה, נמצא שהוא נורה מטווח 0. מה שאומר אקדח צמוד לגוף, והבודקים לא מדברים סרק. ועמיר "ירה" מטווח של מטר לפחות. "ולבושים בחליפות" שציטטתי התכוונתי למה שאביב התכוון, לחברי הכנסת ולעוד כמה אנשים לא מוכרים שבדרך כלל נקראים באות הראשונה של שמם הפרטי. בקיצור לכל הליצנים.. באמת שנהנתי לקרוא את ההודעות, כאילו היה מצחיק, ולא באמת איכפת לי אם תאמינו לזה או לא, אבל מה שבטוח הוא שאין לכם שום מילה כדי לסתור את ההוכחות. או שפשוט לא התעמקתם מספיק. אם זה פרס או לא פרס, אני לא יודע מי אחראי לזה, אני רק מאמין שהיה פה תכנון פנימי, ושהוא לא נרצח בכיכר. אתם מוזמנים גם להוריד מאימיול את הסרט "מי רצח את רבין מאת ברי חמיש". ובזה חברים אני מפטיר.

בלי להרחיב את הדיון

למרות שיש לי הרבה לומר, איך זה שכל הקונספירציה מתעמקת שוב ושוב בפרטים קטנים כמו הזמן והזהות של רבין, מרגע הרצח ועד הגעתו לבית החולים, כאילו אלו החורים היחידים שנמצאו ולעדותם אין לנו שני צדדים אלא רק את מביאי הקונספירציה, או בדבר השולי ביותר- שני החורים השחורים (ולא ארבע ע"פ ההיגיון) בשיר השלום שכביכול מצביעות על קליע שחדר דרכו ומתעקשות לבנות מכך קונספירציה נוספת (שרק מסכלת את זו הקודמת), בעוד ששני הכדורים שפגעו ברבין לא יצאו מגופו וחדרו דרך הגב, ואילו המסמך היה בכיס הג'קט הקדמי ולא בתוך הריאות שלו. כל הראיות, באופן מאד תמוה מובילות לשמעון פרס. כאילו שאם כבר ערערנו על זהותו של הרוצח האמיתי, ע"ע יגאל עמיר, מן הסתם ששמעון פרס הוא הבא בתור? אין שום ראיות מלבד נסיבתיות וחשודות שמצביעות על כך, מה גם שכל הנוגעים בתיאורייה הם אנשי ימין מובהקים. תמוה?

yellow cheese

New member
וואו. התגייסת? באמת?

אני מאוד מופתעת לטובה נופר! :) מה את עושה? איפה משרתת?

מופתעת לטובה?

אם היית יודעת כמה נלחמתי בשביל להתגייס אולי היית מופתעת יותר.. אני מסיימת עכשיו טירונות בצריפין, ומתחילה קורס (מת"ן תקשוב). רואים אותך היום?

נו, איך בבה"ד 7? ../images/Emo13.gif

נהנית? אין, בה"ד 7 זה ה-מקום. חח, אולי אפילו תשובצי אצלי, מי יודע.
שלחי לי מסר מי המפקדים שלך וכאלה - זה מעניין:)

yellow cheese

New member
מופתעת לטובה לגמריי:)

מת"ן תקשוב.. אולי תעשי השלמה לאמ"ן ובואי אלינו לבסיס?

למעלה