מאחר שלא הגדלתי את התמונה אני לא אגיב על המידול, התאורה חלשה בגבולות החיצוניים של התמונה, האובייקט שקרוב למצלמה לא מואר בכלל, לדעתי תוסיף OMNI בצדדים כדי שלא יהיה ממש חושך שם רק פחות אור, שעדיין נראה את הספר במלואו. מקווה שהבנת אותי.
באמת תמונה יפה, אבל רק דבר אחד קצת " הפריע " לי במבט הראשון שהסתכלתי על התמונה, וזה לא התאורה.. עושה רושם שניסית לתת פוטוריאליזם לתמונה, אבל רק פרט קטן הלהבה שעל הנר.. לא כל-כך משכנעת ..מלבד זאת הכל באמת יפה מאוד ! אלון,
ניסיתי לעשות להבה בתלת מימד כי התמונה היא חלק מסרטון, אחרת הייתי מלביש בפוטושופ תמונה של להבה אמיתית אם מישהו יודע איך לעשות להבה משכנעת בלי פלאגאין מיוחד אשמח לדעת. תודה על ההערות!
אז ככה, אני לא יודע איזו תוכנה אתה משתמש אך אני כמשתמש MAYA הייתי פשוט הולך על ה PARTICLE SYSTEM ועושה להבה מאוד מאוד משכנעת וכמובן מונפשת וגם קצת עשן חלש (כמו במציאות) לגובה הלהבה היה נותן תחושה נעימה.
ואין לי כוח להתבלגן עם הפרטיקל סיסטם פה... חוץ מזה שאני בטוח שמאיה מגיעה לרמות הרבה יותר משכנעות ממקס (עם זמן רינדור הרבה הרבה, הרבה יותר ארוך) והנה פתחתי עוד דיון בנושא מה איזו תוכנה יותר טובה...
שולי בכל זאת כדי לך לנסות את ה PARTICLE SYSTEM במקס.. הרי אתה משתמש בזה לאנימציה, אם זה היה לתמונה דוממת אז היית מחפף.. אבל לאנימציה.. מומלץ בחום PARTICLE SYSTEM (בלי קשר לבאיזו תוכנה) העיקרון אותו הדבר.
ומנסה לאתר (או לצלם) קטע וידאו של להבת נר אמיתי. לא תשיג תוצאה אמינה יותר בשום אמצעי מובנה אחר. אם אתה מתעקש לעשות את זה בתלת מימד, פלאגאין בשם phoenix יעשה את העבודה.
שהתמונה הזאת היא חלק ממנו, התמונה מופיעה גם כחלק מסרט וגם כתמונה באיכות גבוהה אז החלטתי בסרט להשאיר את זה תלת מימדי ובתמונת הסטיל להגיע לרמה גבוהה יותר...