תמונה קטנה שעשיתי...

xon25

New member
תמונה קטנה שעשיתי...

אשמח לתגובות. יאללה אנשים תתחילו לשים פה עבודות שלכם!

kobi le

New member
צללים ותאורה

מאחר שלא הגדלתי את התמונה אני לא אגיב על המידול, התאורה חלשה בגבולות החיצוניים של התמונה, האובייקט שקרוב למצלמה לא מואר בכלל, לדעתי תוסיף OMNI בצדדים כדי שלא יהיה ממש חושך שם רק פחות אור, שעדיין נראה את הספר במלואו. מקווה שהבנת אותי.

eldarinn

New member
חבל שלא פתחת את התמונה

לגודל הגדול, לפי דעתי דוקא עושה רושם שהמסר שהוא ניסה להעביר כן עבר, התאורנ בסדר עבור האוירה, רואים מה שצריך לראות. סה"כ עבודה טובה

kobi le

New member
תרשה לי לחלוק עליך

אפילו לא רואים שהספר מונח על השולחן ! אין אפילו OMNI קטן עם TINTED עם קצת ירוק מהספר לשולחן.

kobi le

New member
הסתכלתי שוב על התמונה

ואני מצטער, רואים כאילו הספר מרחף באוויר, סה"כ לדעתי יפה מאד.

kalipto

New member
יפה מאוד

באמת תמונה יפה, אבל רק דבר אחד קצת " הפריע " לי במבט הראשון שהסתכלתי על התמונה, וזה לא התאורה.. עושה רושם שניסית לתת פוטוריאליזם לתמונה, אבל רק פרט קטן הלהבה שעל הנר.. לא כל-כך משכנעת ..מלבד זאת הכל באמת יפה מאוד ! אלון,

xon25

New member
אכן הלהבה בעייתית...

ניסיתי לעשות להבה בתלת מימד כי התמונה היא חלק מסרטון, אחרת הייתי מלביש בפוטושופ תמונה של להבה אמיתית:) אם מישהו יודע איך לעשות להבה משכנעת בלי פלאגאין מיוחד אשמח לדעת. תודה על ההערות!

kalipto

New member
תראה, תשמע..

אז ככה, אני לא יודע איזו תוכנה אתה משתמש אך אני כמשתמש MAYA הייתי פשוט הולך על ה PARTICLE SYSTEM ועושה להבה מאוד מאוד משכנעת וכמובן מונפשת וגם קצת עשן חלש (כמו במציאות) לגובה הלהבה היה נותן תחושה נעימה.

xon25

New member
אני משתמש במקס

ואין לי כוח להתבלגן עם הפרטיקל סיסטם פה...:) חוץ מזה שאני בטוח שמאיה מגיעה לרמות הרבה יותר משכנעות ממקס (עם זמן רינדור הרבה הרבה, הרבה יותר ארוך) והנה פתחתי עוד דיון בנושא מה איזו תוכנה יותר טובה...

kalipto

New member
חחחח.. בוא לא ניכנס לזה שוב..

שולי בכל זאת כדי לך לנסות את ה PARTICLE SYSTEM במקס.. הרי אתה משתמש בזה לאנימציה, אם זה היה לתמונה דוממת אז היית מחפף.. אבל לאנימציה.. מומלץ בחום PARTICLE SYSTEM (בלי קשר לבאיזו תוכנה) העיקרון אותו הדבר.

ejay

New member
אני דווקא הייתי נמנע מparticles ,

ומנסה לאתר (או לצלם) קטע וידאו של להבת נר אמיתי. לא תשיג תוצאה אמינה יותר בשום אמצעי מובנה אחר. אם אתה מתעקש לעשות את זה בתלת מימד, פלאגאין בשם phoenix יעשה את העבודה.

xon25

New member
הדלקתי נר...

צילמתי אותו (בערך 100 פעם) והנה התוצאה

ejay

New member
נראה הרבה יותר טוב!

אני מסכים עם ההצעה שמישהו נתן כאן קודם לגבי תאורה משנית לאיזורים האפלים יותר.

Druyanizem

New member
איך הלשבת את התתמונה?

זה mash עם מפת dufuse ו tranperency? או שיש שיטה אחרת שאני לא מוגע לה?

xon25

New member
לא הבנתי את השאלה...

אם אתה מדבר על התמונה של הנר - ההלבשה היא בפוטושופ למרות שבהחלט הייתי יכול לשים את הלהבה איך שאמרת אבל זה פחות מוצלח ויותר בלגאן

Druyanizem

New member
הייתי מסטול אתמול....

תסלח לי על השגיאות... בכל אופן... כן... התכוונתי לנר... אמרת שזה חלק מאנימציה.... אז למה פוטושופ?

xon25

New member
בגדול אני בונה אתר

שהתמונה הזאת היא חלק ממנו, התמונה מופיעה גם כחלק מסרט וגם כתמונה באיכות גבוהה אז החלטתי בסרט להשאיר את זה תלת מימדי ובתמונת הסטיל להגיע לרמה גבוהה יותר...

Mr Boggy Man

New member
איך עשית את הצבע הזהב?????

וחוץ מזה, זה ממש ממש ממש יפה! ואיך העלת לפה משהו כל כך גדול, הרי יש מגבלה של 250k לא???

למעלה