תמונה על עוגה...

sivan120

New member
תמונה על עוגה...

הבנתי שאפשר להדפיס תמונה מבצק סוכר מתמונה רגילה ואז לשים אותה
על עוגה, למשל עוגת שוקולד- כמה דבר כזה יכול לעלות בחנות? (זו אמורה להיות עוגה ליום הולדת).

cakes78

New member
תמונות לפי בחירה ותמונות מוכנות

בחנויות המתמחות את יכולה לבחור תמונה והם מדפיסים (גודל A4 בערך) את יכולה גם להוסיף כיתוב... זה בסביבות ה 40 שח. יש גם בסופרים תמונות מוכנות קטנות יותר שמתאימות למרכז העוגה עם דמויות מוכרות (פו הדב, תותית, דורה...) זה אמור להיות בסביבות ה 30 שח

sivan120

New member
מישהי הציעה לי לעשות דף אכיל מתמונה

ועוגה ב-250 שקלים- זה מחיר סביר?

net the jet

New member
מה זאת אומרת למה כן . שאלת אם זה מחיר

סביר אז התשובה שלי היא : כן.

מה זה חנות ? קונדיטוריה ? אני לא מכירה כאלו שעושות... אבל תבררי.

אגב, אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שמדובר בעוגה עם בצק סוכר ודף אכיל. אם לא, תקני אותי. ( ואם לא, אז באמת שאין לי מושג לגבי מחירים, מצטערת )

sivan120

New member
כן, עוגה עם בצק סוכר ודף אכיל....

הדף האכיל לא נעשה מבצק סוכר?
אני מאמינה שיש כזה שירות של קונדיטוריות- השאלה כמה זה עולה?
פשוט כתבו שדף אכיל עולה 40 שקלים, אז עוגה עולה כ-200 שקלים- זה סביר?
סליחה על אי-הידיעה....

net the jet

New member
עוגה מצופה בצק סוכר עם פיסול כלשהוא יכולה

עלות בין 300-600 שקל.
קחי בחשבון שכשאת מזמינה ממשהיא וגה, היא מכינה במיוחד עבורך, זה לא מאפיה או קונדיטוריה שמכינה בכמויות, הזמן, החומרים, זה המחיר.
דף אכיל יכול להיות גם מאורז אם אני לא טועה. זו בכל אופן לא הנקודה, לדף יש את המחיר שלו, שמתווסף לעלות העוגה, החומרים והעבודה.

שוב, לגבי קונדיטוריות, אין לי מושג אם מתעסקים עם זה ( עם בצק סוכר בטוח שלא, אוי עם עוגה פשוטה שעליה מניחים פשוט דף אכיל בלי ציפוי בצק סוכר )

מסכימה עם נטע, הזמן הוא הגורם הכי יקר לדעתי.

המעצבת מתאימה לך את העוגה כפי רצונך, גם אם זה דף אכיל.

cakes78

New member
תמונה על עוגה יכולה להיות

בכמה ואריאציות.
בדכ בקונדיטוריות ומאפיות עוגת שוקולד עם דף מודפס עולה כ 150 שח. העוגה לא מעוצבת בבצק סוכר מעבר לדף האכיל
כמובן שאין מה להשוות לעוגה שמעצבים במיוחד בשבילך. עוגה של מעצבת מצוםה בדכ בבצק סוכר לפני ההדבקה של התמונה ומשלבת אלמנטים עיצוביים נוספים שיחודיים לכוגה שלך.
כן, 250 שח לעוגה מעוצבת זה מחיר בהחלט סביר.

למעלה