תמונה על או``ם

xero1

New member
למרות שאני לא יודע מה הולך שם באו``ם

אהבתי את הביצוע :)

oren*

New member
רעיון חכם, תמונת רקע איכותית, שימוש

יפה בלוגו של האום. יש לי קצת בעיה עם המשפט העליון, האותיות רחבות מדי וקשה לקרוא כי הכל ממורכז. השתמש באופציית KERNING בתוכנת הגרפיקה שלך ותן מרווח בין האותיות. נסה לגרום למילים להגיע מקצה לקצה - להתפזר על משטח העבודה. ואם זה נראה לך רחב ומוגזם מדי, פשוט תחתוך את תמונת הרקע - כל הכלים מונחים לפנייך, השתמש בהם. הפאנץ` ליין מטריף, בדיוק כמו כרזות של סרטי קולנוע חדשים.

oren*

New member
בסדר גמור, בפעמים הבאות כבר תלמד

לעבוד נכון עם שכבות וטקסט. אנשים קוראים טקסט גם אם הוא קטן, לא חייבים למלא את כל המשטח כדי שהצופים יבינו במה מדובר.

למה זה מזכיר לי משהו ?

אני מבינה שהעבודה של נינה היא ``ההשראה`` לכל העניין ? למרות שאני מודה שלא כל כך הבנתי את הפואנטה לנינה יש מעריצים כאן אני רואה הביצוע נחמד שורת המחץ פחות טובה 7 בסולם הירוקת

doron321

New member
היי קציפה ירקרקה

דבר ראשון לקבל השפעה מאנשים אחרים זו לא בושה....מן הסתם העבודה של נינה גרמה לי ליצור עבודה משלי...אני מאוד מקווה שאת לא חושבת שהעתקתי או משהו כזה כי אם כן אז אני מאוד נעלב : ( ואני מצטער של הבנת את הפואנטה אבל אני בטח לא יתחיל להסביר אותה... אז אני מצטער שלא נהנית מהעבודה.. ``המעריצים`` של נינה (??????) B-)

נתתי לך ציון ממש טוב

7 בסולם הירוקת זה ממש הרבה - מה אתה מתלונן? תזכיר לי בפעם הבאה להוריד לך נקודה שתיים B-( ואני לא אמרתי שהעתקת - אבל עובדה שאתה גם אומר שהעבודה של נינה הייתה ההשראה שלך כל החלק מימין למטה נראה בדיוק כמו הסטיקר שנינה עשתה - מה אתה רוצה? גם עיוור היה שם לב לדמיון ובקצב הזה אולי דן ל. יוכל לפתוח כאן פורום מעריצי נינה מה שבטוח אני לא אהיה שם H-)

למעלה