תמונה נחמדה

sok777

New member
תמונה נחמדה

ואחרונה שאני מעלה עד סוף יום כיפור. צום קל וגמר חתימה טובה. וחג שמח לסוכות. אגב, זה בשבוע שניצחתי 9-0 את לבאנטה בחוץ בלי בערך 3 שחקני הרכב קבוע [אט'ו, צ'אבי אלונסו ופויול נדמה לי]. תבלו:)

Dark Muse

New member
יש לי הרגשה

ש99% מהאנשים פה פשוט רמאים. לא מפליא אותי שזה לך עוד לא קרה. וסתם דוגמא, אני משחק עם צ'לסי, לקחתי אליפות, את כל גביעי אנגליה, גביע האלופות, ועדין לא יקרה בחיים שאני אנצח 9-0 קבוצה בינונית וכל קבוצת השבוע תהיה מהקבוצה שלי.

מי שמרמה

הוא בעצם מרמה את עצמו... אם זה נותן לו הרגשה טובה, אז שיהיה. זה סך הכול משחק.

roei221

New member
בדוגרי מי שמרמה

בתכל'ס מרמה את עצמו, כי יופי, אחרי שהפסיד במשחק הוא יצא והעלה אותו מההתחלה. נו ו....? איזה הרגשה יש שלוקחים ככה תארים? אבל הניצחון הכי גבוה שלי והכי איכותי (ובלי לרמות) היה במנג'ר הקודם: בעונת 2009/2010 ניצחון על ברצלונה (אני הייתי רומא) 7:0. כמובן שהגומלין היה לפרוטוקול בלבד. זה היה שלב חצי גמר ליגת האלופות.

GeorgeChip

New member
שלי

בליגה 9-0 על אשדוד עם הפועל ירושלים. באירופה ניצחתי את ספורטינג 5-1 עם פנרבחצ'ה.

sok777

New member
אולי 99% מרמים אבל אני ממש לא..

אתה לא חייב להאמין, מספיק לי שאני בעצמי יודע שלא טענתי את המשחק ולא העברתי שחקנים באדיטור, ניצחתי 9:0 והיה חגיגה וזה היה נצחון אמיתי וכיפי. ואגב, זאת אחת מהפעמים היחידות שאני מנצח ככה.. בליגה לרוב אני מנצח קבוצות, הכי הרבה, שזה קורה משחק אחד ב-5 עונות בערך 7:0 או 6:0 וזה לא קורה הרבה, התוצאות הגבוהות זה רק בפוקס מדי פעם או בגביע שם אתה מול קבוצות נמוכות. היה לי קמפיין העפלה למונדיאל עם אנגליה וניצחתי בתוצאות ענקיות.. ניצחתי נראה לי 12:0 או 14:0, יצאתי עם מולדובה, אסטוניה וכל מיני כאלו.. הכי טובה הייתה שוויץ וסלובניה.. נראה לי שהעלתי לפה תמונה לפני שבוע, אמור להיות בדף 3 או 2 שניצחתי 12:0 או 14:0 ומישהו כבש שביעייה אבל זה בהחלט היה הניצחון הגדול ביותר שלי.

קרייטון

New member
בגלל ניצחונות 9-0 לומר שאנשים מרמים

...זה טיפשי. כנראה שאתה לא משחק התקפי מספיק, אחרי הכל, אתה עם צ'לסי.

Dark Muse

New member
זה לא טיפשי בכלל...

כנראה זה פאק במשחק. חוץ מזה, אולי אני לא התקפי מספיק, אבל לספוג רק 15 גולים בעונה באנגליה...

JoHnYmYsTeR

New member
אכן קורה..

פעם ניצחתי עם ברצלונה את סרגוסה 12-0 .. והתמונה עם נבחרי השבוע,זה יכול להיות בגלל שזה המשחק היחיד ששוחק באותו השבוע ובגלל זה כל השחקנים שלך למעט 1 נבחרו.

mongol1

New member
גם אם ניצחתי 0-7 פעם בקושי היה לי

שחקן אחד בסגל של המחזור חח

moonch

New member
קרה לי הרבה פעמים ב-FM05

וזה לא מוזר כל כך. ישנם שבועות שאין יותר משניים-שלושה משחקים בליגה ולכן שחקני המחזור באים לרוב מקבוצה אחת.

eddie666

New member
זה אמורה להיות בדיחה?

אין שום טעות זה אומר שהשחקן הוא של הפועל ירושלים

למעלה