תמונה מרגשת

זכרון תכול אפור

לי, חיבוק של ההורים לא חסר,כי בכל חיבוק של ההורים למרות האהבה הגדולה עומד איזה שהוא אינטרס,והראיה מה קורא כשאתה עושה להם בושות. מה שהכי חסר ושום התפלספות לא תשלים את זה,זה הצחוק המתגלגל של האח או האחות הקטנים, ההתרפקות שלהם,והקבלה שלהם אותך בלי תנאי,זה דבר שלא ישוב לעולם. היה לנו אוצר סמוי של פנאי עדין כאויר הבוקר שטים בדוגית של זיו בנהר הצחוק של אחותינו ילדת הגן.

חיבוק שלא לשמה מביא לחיבוק לשמה

אין שום קשר בין הכותרת לבין מה שיכתב. למ שאמרת לגבי ההורים הוא לא נכות עובדתית, הראיה שלך לא מוכיחה, האמת שהיא מוכיחה אבל לא את מה שאמרת... אתה תאהב את הבן שלך בלי אינטרסים? אז למה כשתגלה שהוא ראש מאפיה שאחראי לרציחתם של... ולמציצת דמם של... תעיף אותו למשטרה, ותתיחס אליו כאל חיה מפלצתית?

ilana27

New member
רגשת אותי עוקר הרים

עד שכמעט בכיתי הרגשתי צמרמורת כשאמרת שחסר לך את הצחוק המתגלגל של אחיך אני מזדהה עם ההרגשה המרה הזאת אומנם אין לי אחים ואחיות אני בת יחידה(סנדרלה מפונקת לשעבר) אבל כך יצא בחיים המבולבלים שלי שעזבתי את ביתי בגיל 16 באופן פיזי ,ובאופן רגשי נפשי הרבה יותר מוקדם אבא שלי נשוי לאישה אחרת והם גרים באמריקה ואמא גם כן נשואה אבל מאוד מאוד שקועה בתוך החיים שלה ואין לה זמן לא בשבילי ולא בשביל הילדים שלי יש לי 4 ילדים הגדולה בינייהם בת 9 ואמי ראתה את ילדים רק כמה פעמים ספורות כי זה לא דבר שמעניין אותה!(היא גרה בבת-ים ואני בפתח-תקווה) לא אחרי לידות ,ולא אחרי הפלות ,ולא אחרי לידת תינוק מת היא לא באה לעזור לי! אף פעם לא הרגשתי אותה גם עכשין שאני גרושה כ-8 חודשים(אחרי הליך גירושין קשה ומתסכל במיוחד) היא לא באה לבקר לא אותי ולא את ילדי אני מאוד אוהבת את אבא שלי מאוד קשורה עליו הרבה פעמים אני שוכבת במיטה בלילה ובוכה מרוב געגועים הם התגרשו שהייתי בת 7 הוא תמיד חסר לי כל כך ועם הגיל הוא חסר לי עוד יותר הוא בשבילי תמיד הגבר האידיאלי ואין כמהו ואף פעם לא יהיה.... הגברים שהתאהבתי בהם -אלו הגברים שהיו דומים לאבא שלי.... "תסביך אבאות"????אולי.... תמיד ברגעים הכי קשים ראיתי מול עיני תמונה:אני עולה במדרגות ,נכנסת לחדר , על הספה יושבים אבא ואמא שלי מחובקים ואני מתישבת ביניים הם מחבקים אותי הם מלטפים אותי אבא נותן לי נשיקה בלכי מצד אחד ואמא נותנת נשיקה מצד השני..... ואהבה שלהם עושה אותי יותר חזקה ,יותר ביטוחה בעצמי, בכוחות הנפש שלי.... אני מאמינה שגם שלא הלכתי תמיד בדרכים שהם היו רוצים שאלך הם תמיד אהבו, אוהבים ויאהבו אותי כנרא שעוד אין לך ילדים משלך באהבה של ההורים אין אינטרסים!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא משנה מה ילדים שלי יעשו בחייהם אני אמות בשבילם ,אני אלך אחריהם באש ובמיים אני תמיד יהיה לצידם

דידית

New member
ריגשת אותי אילנה!../images/Emo7.gif

אני באמת מקוה שיהיה לך קל יותר בחייך ושלא יהיה לך עוד עצוב,רע וקשה. לפחות יש לך את הילדים שלך איתך וזה הכי חשוב. כמו שאת אומרת שהורים מקבלים את ילדיהם בלי אינטרסים, אני יכולה להגיד לך שהלוואי וזה היה נכון! לצערי לא חסר הורים שמקבלים את הילד בתנאים ולא כדבר מובן מאליו. וכל אלה שלא התנסו בזה שישמחו. אבל זה מצב קים! דידית.

ברוריה2

New member
זה גם יכול להיות סוטה זקן, ובמחילה

על המערכת האסוציאטיבית הרקובה שלי..
דבר ראשון שאמרתי לעצמי בתור ילדה הוא שאסור, אף פעם ובשום פנים ואופן להאמין לאיש שמטפח הופעה וחזות של רב. >הסיבה הסודית שלי היתה שגם הוא קם בבוקר עושה פיפי ומצחצח שיניים אז בסך הכל הוא כמו כולם<

בטח זהיר

השימושים השונים שאני עושה בלשוני, אני עושה אותם בזהירות בזהירות. רק מה התכוונתי? אני ראיתי סבא, עם ניצוץ שובב בעיניים, קושר קשר עם נכדתו נגד אביה המרובע.... אבל אם את נהנית למצוא סטיות... ואת צודקת, המושג שלי משנה צבע בהתאם למצבו, אבל הוא אף פעם לא ירוק! (אולי רק בחושך...)

ברוריה2

New member
נורא מתחכם אבל פשוט לא לעניין

תסלח לי מאד. כנראה שלא הבנת בפעם הראשונה. אם מצאת במה שכתבתי לגבי התמונה שמץ של הנאה שהפקתי מהאסוציאציה הזו אתה כנראה זבל של בן אדם. >ברוריה פורשת מהשרשור
<

התחרפנתם?../images/Emo46.gif

התמונה תמימה לחלוטין ומעוררת בי געגועים. מה לתמונה ולסטיות וכו´. אני די בשוק מהתגובות שלכם. חטפתי מספיק בבטן מהסטיות של הרבנים ושל ה"צדיקים" האלה אבל אין קשר בין כל זה לבין התמונה היפה! הזאת. יש כאן חם סבאי מרגש ותו לא. אני באמת לא מבין מה שקרה כאן!

Le Fay

New member
ובכל זאת - האסוציאציה הראשונית שלי

היתה מאד קרובה לזו של ברוריה. אולי בגלל הפוזה הזו של לחישת סוד, שהיא תמיד יותר מחייבת וכובלת עבור הילד/ה מאשר עבור המבוגר; ואולי מפני שלשתינו יצא פעם להתוודע לקשישים מהסוג הזה - אני ממש לא יודעת. מכל מקום - אני שונאת את הרעיון שקשישים עושים דברים סודיים נורא עם ילדות קטנות, ואם לכם זה נראה נחמד - אני מתחילה לתהות אם גדלנו באותו העולם

מה שמלמד יותר עלייך מאשר על התמונה

תראי את המבט השמח של הילדה, תראי איך היא נהנית! בחיי, סהדי במרומים שלא אהסס מלחבק את הילדה/הנכדה שלי בגלל הראש שלכן. וסיפור אמיתי שקרה לי לפני 5 שנים (כבר חילוני לגמרי). יצאתי מהמשרד ברחוב בוגרשוב בתל אביב בשעות הערב, והנה, בתחנת אוטובוס יושבת ילדה כבת 9-10 ובוכה. העוברים והשבים, וגם העוברות והשבות, העיפו והמשיכו בדרכם. אני, סוחב משקעים חרדיים, או כסטיה טבעית, לא יכולתי להתעלם, וניגשתי אליה. מסתבר, שאמא, עולה חדשה מרוסיה, יצאה לעבודה ולא השאירה לה מפתח. לשאלתי, למה שלא תיכנס לשכנה, ענתה שהיא מתביישת. הצעתי לה שאני אעלה איתה לבנין ואדפוק בדלת השכנה ואדבר במקומה. היא הסכימה, ואז, רק אז, התערבו הצופות וקראו: "היי אל תלכי איתו!" מכיון שלא רציתי לנהל את המלחמה על גבה של הילדה, קראתי לאחת הנשים הצעקניות, ופשוט ציויתי עליה להצטרף אלינו לבית השכנה... אני חושב שהדפקט הוא אצלם!!!!

שלום לתמימות...

אני מחזקת את ידיך, אוי לנו אם נפלנו לתהום האיומה, בה כל סבא חביב הופך לפדופיל סוטה בפוטנציה, בואו כולנו ניקח נשימה עמוקה, נוריד את משקפי הפאסימיות ונגלה שנותר עוד מעט טוב בעולם. שלום לתמימות...

מיכל25אב

New member
הדפקט הוא אצל כולנו..

ברור שאתה יודע שהכוונות שלך היו טהורות-אבל הן ל יכלו לדעת-ואם הבת שלך היתה הולכת עם גבר זר ברחוב בגלל שהוא ניגש אליה....? זה FUCK שלנו כחברה שאין אצלינו כוונות טובות...וכולם פועלים לפי חשדהו ואז חשדהו שוב-אני שמחה שהראש המעוות שלנו לא גרם לילדה לחכות להוריה בחוץ ושמצאת פיתרון-יישר כוח.... בקשר לתמונה-סבא מחבק את הנכדה שלו-כבר אין דברים כאלו? מה קרה לנו?(תמונה יפה ורגישה משומד...) <<לפעמים קפה זה רק קפה>>

ברוריה היקרה, הוא לא התכוין.

אני יודע למה התעצבנת, אבל הוא לא התכוין, ולראיה הוא הסביר את עצמו, ובכך הוא עיצבן אותך יותר, כשהוא אומר נהנית הוא לא מתכווין א´ ברצינות, ב´ להנאה מהסוג הזה שאת הבנת שהוא מתכוין. הוא כנראה בחורצי´יק קליל שלא עושה עניין מכל דבר, ושעדיין לא למד שזו תכונה אחלה, אבל צריך להכיר את הבנדם לזהות שלא מדובר באיש קשוח ששומר על כבודו ולהיכנס בו. לי לדוגמא אין שום בעיה שיאמרו עלי משפט כזה, אבל יש לי בעיה לומר משפט כזה לבנדם שלא מאה אחוז בראש שלי. אבל קצת ממש טיפטיפונת, לא אהבתי את המילה זבל ככינוי.

למעלה