תמונה מקש

רונה אא

New member
תמונה מקש

פעם היו עושים תמונות מקש חתכו והידביקו על נייר שחור האם מישהי יודעת את השלבים איךלחתוך או לטפל בקש לכו

מקפיצה עבורך../images/Emo140.gif

לא יודעת על מה את מדברת...האם תוכלי לצרף תמונה

אהובה.א

New member
כן. פעם עשיתי את זה

לצייר על נייר פרגמנט בשני הצדדים את התמונה המבוקשת. את הקש יש לשטח בכדי שלא יהיה עבה מידי. להדביק את הקש על הציור, עם דבק לבן פשוט, בצורה שטחית וללא דיוק. ליבש היטב. לאחר שהדבק יבש לגמרי, להפוך את הנייר ולחתוך כמו הציור. יש לחתוך גם את הקווים הפנימיים בכדי שאפשר יהיה להבחין בתמונה. על בריסטול שחור להדביק עם דבק לבן את החיתוכים עם רווח קל ביניהם. לייבש היטב.

אהובה.א

New member
אופס..שכחתי

ראשית , לא חותכים את התמונה. גוזרים במספריים. לבחור את הקש הדק והקל.

50מרלין

New member
ומוסיפה....בכדי שהתמונה תצא מוצלחת

את גוזרת כל חלק לכיוון שונה ....נאמר חולצה - הקש נמצא לרוחב,,,,מכנסיים - גוזרת כשהקש לכיוון אורך וכך הלאה

Netel

New member
מודה ומתוודה

אין לי מושג על מה אתן מדברות אולי ראיתי פעם-אבל אני ממש לא מקשרת יש לכן דוגמאות?

psa

New member
נוסטלגיה...../images/Emo40.gifזוכרת את התמונות

הנ"ל.

יש להשרות את הקש קודם במים.

ואז הוא מתרכך, ואפשר לפתוח אותו ככה לכל רוחבו. אז להדביק . לגזור במספריים לפי הדוגמא הרצויה. לשים לכה.

psa

New member
מצלמות היו...לא היו פורומים../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

רונה אא

New member
תודה יופי של הסברים אבל

ציפי תודה אבל שאלה כמה זמו להשרות לפני או אחרי החיתוך איך לשטח את הקש והאם נכון שאפשר עם מגהץ לא חם לעבור? לא מסוכן? שוב תודה

זו ממש הסטוריה.. בפעם האחרונה

שעסקתי בתחום הזה הייתי ילדה בבית הספר היסזדי וזה היה מזמן. כמה שזכור לי: בוחרים קש עבה ויבש מאד (אני ממושב, כך שלא היתה בעיה לגשת לערימות הקש ברפת ולחפש... אין לי מושג איפה אפשר להשיג את זה בעיר... משרים במים לכ-15 דקות. לקוחים קנה, קנה ופותחים, משטחים. מדביקים בתוך קוי מתאר הדוגמא עם דבק פלסטי, ככה שטוח שטוח וקרוב קרוב אחד לשני. כמו שמישהי אמרה פה, נחמד להדביק בחלקים שונים של הדוגמא לכוונים שונים. ואפשר ליצור כך רק צורות גיאומטריות. אין לי מושג לגבי מגהץ. זה יפה במיוחד על רקע כהה, כי הקש הוא בהיר. אין לי תמונות, זהו בעצם כל מה שאני יודעת. כאמור, עשיתי אין ספור תמונות כאלה בילדותי.

רונה אא

New member
תודה גם במושבה שאני גרה ישהרבה המון

כן גם בילדותי עשינו עבודות כאלה יש לי מקור מאיפה לקחת קש ואני רווה שזה יצליח לי תודה על ההסברים

רונה אא

New member
יו ממש נפלא לפי איזה מילים חיפשת ו

אני ניסיתי בכל מיני צורות ולא מצטתי האם תוכלי לאמר לי איך או נכון יותר באילו מילים חיפשת המון תודה

למעלה