תמונה מצחיקה .

DeadFish

New member
לך לך יא נאצי בן זונה

תשמור את החירבונים שלך לעצמך

Chomp on this

New member
מה הקשר לנאצי??!

תסתכל עוד פעם על התמונה ותגיד לנו בעצמך.... אוי.....

xflil

New member
לא מעניין, מזה קשור לסקייט?

פחחח..... אידיוט, מה מצחיק בתמונה??!! מה אתה נאצי?

unknown user

New member
כנסו

נראה לכם שיש קשר בין Razor16 לגנדלמן... ? שניהם נאצים. מפגרים... וכותבים כל מיני הודעות כדי להשיג תשומת לב... :\ (מה זה קשור לסקייט?)

גנדלמן

New member
אולי תמצאו משהו יותר מעניין...

אני לא החלפתי את השם , ומה זה קשור לנאצי - זה הייתה רק בדיחה . אתם כבדים ועלובים .

All Choice

New member
וואי, אנשים!!

אתם מה זה לא קולטים - באמת אין לזה שום קשר לנאצים, יענו הבן-אדם סתם אוהב סאות-פארק וזה באמת מצחיק. שתי הקנדים האלה היוצרים את סאות-פארק פשוט גאונים, וחבל שלא כולם מבינים את זה וחושבים שזה סתם חרא מצוייר. פשוט בני האדם בישראל לא מודעים מספיק להווי האמריקאי ולא מבינים הכל, וחבל. אתם באמת מפסידים הרבה. וגנדלמן בכלל לא נאצי, הוא סתם אהב את האנימציה כי הא גאונית.

ShLuMp

New member
אתם ממש סתומים

אם הייתם רואים את הפרק הזה שבו קרטמן התחפש להיטלר בהלו אין אז זה כן היה מצחיק אתכם ודי ליהיות כל כך כבדים

SimSimon

New member
ShLuMp כמו תמיד

באמת מה אתם לא רואים סאות פארק תתביישו לכם פויה ילדים רעים זה פשוט סדרה כזאת ענקית וגאונית יש לי את הסרט מיליון פרקים אייקונים תמונות שומרי מסך צילצולים לפלאפון שירים מיקסים קולות סמנים לעכבר ערכות לשולחן עבודה הכוווווווווווללללללל (מצטער אם שכחתי משהו) עכשיו אולי אתם מבינים למה אני כזה מפגר וגם JACKASS שולטים ובאם מרגרה ואנדי דיק וטום גרין......... ובכלל הקנדים הם מזה מצחיקים

למעלה