תמונה מצוינת

JuffoWup

New member
תמונה מצוינת../images/Emo70.gif

הכי טובה שראיתי בזמן האחרון! 50 נק' למי שמזהה את כל הדמויות!

ננסק

New member
מוכר... אבל בהחלט מאתגר!

אני מוסיף אפילו עוד 50 נק' ניסיון. ושני צ'ארמים עלי! כי חלק מהן די קשה לזהות.

רמץ

New member
תזהר

אנחנו לא רוצים את ריין חזקה מדי לפני ה-Limit Break שלה והיא כבר עכשיו קורעת את כולנו תוך חמש פעולות. (בהנחה - שהמשחק ימשיך ביום מן הימים...).

רמץ

New member
המממ...

אני לא ממש יודע לקרוא להן בשמן אבל יש פה ושם... החמישיה מלמטה היא חבורת הסולארים המודגמת ב(ה)ספר. מימין לשמאל: זנית, לילה (הקשתת המאאאגניבה שמופיעה על הכריכה), דמדומים, ליקוי ושחר. ואת השמנמן עם צווארון/תספורת(?) העטלף בפינה השמאלית עליונה גם ראיתי באיזה ציור שם... אני חושב שהאביסלית השמאלית (שורה אמצעית) מופיעה על הכריכה של הספר של האביסלס. אבל אני משוכנע שגילגם יוכל לכתוב באריכות על השם, ההיסטוריה והנתונים הסטטיסטיים של כל אחד ואחת מהם. מישהו שמע ממנו באחרונה?

Nihau

New member
גילגם69 נשאב לתוך עולם אחר

בשם world of warcraft וכבר חצי שנה לא שומעים ממנו חוץ מבשעות העבודה

Ferenheit

New member
כן

סולארים (שורה תחתונה) פנתר וברקת הרמונית בצד ימין, הכי שמאלי זה דייס. שלושת הלונארים (מימין: משתנה, חסר, מלא), שלושת האביסלים - אני ממש לא זוכר את השמות, אבל אלה הציורים שיש בספרים בתיאורי הקאסטות. בצד שמאל יש את דמי הדרקון (אוויר, אש, אולי הקיסרית או מישהי מבית מנמון [אדמה], מים ועץ). ובצד ימין אלה הסידריאלים (אחד מהם לובש ריינג'ר ארמור). למעלה במרכז זה השמש הבלתי מנוצח. נשארו לנו 5 הדמויות בשורה שלו ועוד 2 (זו עם המסרק וזו שלידה). הבעיה היא שהדמות משמאלו של השמש נראית זכרית ואז זו חייבת להיות לונה - מנגד, ההגיון אומר שאלה 5 עלמות הגורל למעלה ושלונה מסרקת את השיער של גאיה למטה ושזה לא גבר ששורק שם למעלה. אבל זה לא הגיוני וזו כנראה לונה בכל זאת, והיא גם מזכירה ציור מסוים ב-GoD, ואז גאיה היא השמאלית למעלה ליד לונה. 5 עלמות הגורל בצד ימין (3 למעלה, 2 למטה). מארס למטה משמאל, לידה כנראה עלמת הסודות והשאר אי אפשר לדעת (הבלונדה אולי ונוס).

JuffoWup

New member
אלה הגיבורים של הספרים

לדוג', אני אתן את הקלים יותר: הסולארים, לפי סדר הופעתם משמאל לימין: Dace-Dawn Swan-Eclypse Arianna-Twilight Harmonious Jade-Night Panther-Zenith

JuffoWup

New member
הלונרים משמאל לימין

Strength of Many- Full Moon Red Jaws- Unknown (probaly Changing Moon) Raksi or Anja Silver claws- No Moon or Unknown (probaly changing moon)

Ferenheit

New member
דווקא את הקאסטות שלהם אפשר לגלות

ע"פ ספר הלונארים - יש תמונה של הבחורה אאל"ט תחת ירח משתנה.

JuffoWup

New member
ה- Dragon Blooded

מימין למטה בתנועה חצי מעגלית עד שמאל למעלה Tepet Arda- Air Rafara Sesus- fire Mnemon- earth Deled Peleps- water Nagezzer Cynic - Wood

JuffoWup

New member
סיידיראלים

מזה ששוכב על השטיח בתנועה מעגלית מלמעלה (מהבחור באדום) עד הבחור בשחור למטה. Chejop Kejak- Secrets Crimson Banner Executioner- Battles Iron Siaka- Serenty May Blossom - Secrets Fleet Brilliance- Journeys Black Ice Shadow- Endings

JuffoWup

New member
העלמות - מימן למעלה

העלמות מלמעלה משמאל עד האדומה (כחולה, שחורה-ירוקה, צהובה, סגולה ואדומה) Venus- Serenety Jupiter- Secrets Mercury- Journeys Saturn- Endings Mars- Battles

JuffoWup

New member
האביסלים

איך שכחתי? שוב, משמאל לימין. Maiden of the Mirthless Smile- Dusk Lady of Darkness in Bloodstained Robes- Midnight Falling Tears Poet a.k.a Wisdom's Cracked Vase a.k.a Sorrowful Calligrapher- Moonshadow Seven Degreed Physician of Black Maladies- Daybreak Disciple of Seven Forbidden Wisdoms- Day

למעלה