עוד
S slimboy New member 9/9/02 #45 יפה אחי!!!!! ואני נשאר בפורום ואני מצטער אם אמרתי משהו לא כשורה Sורי כי אני רואה שחלק ממכם ממש נחמדים
יפה אחי!!!!! ואני נשאר בפורום ואני מצטער אם אמרתי משהו לא כשורה Sורי כי אני רואה שחלק ממכם ממש נחמדים
ב ברקודה הכוסון שלי New member 9/9/02 #48 יצירה חדשה שלי!!!!! הנה רקע שהכנתי של קמילה כי הכי קל לערוך תתמונות שלה... זה פעם ראשונה שאני משתמשת בתכנה הזאת לעשות משהו כזה {תמה גיליתי את רוב האפשרויות!!! אני מאושרת!!} אאז תגידו מה אתם אומרים! תלחצו על הקישור למטה!
יצירה חדשה שלי!!!!! הנה רקע שהכנתי של קמילה כי הכי קל לערוך תתמונות שלה... זה פעם ראשונה שאני משתמשת בתכנה הזאת לעשות משהו כזה {תמה גיליתי את רוב האפשרויות!!! אני מאושרת!!} אאז תגידו מה אתם אומרים! תלחצו על הקישור למטה!
ב ברקודה הכוסון שלי New member 9/9/02 #50 תוןדה! והנה עוד אחד של לואיסנה: זה פוטואימפקט מקאזה הורדתי קארין תשימי תדברים שאת מכינה את מכינה יותר טוב ממני!! הרקע למטה בקישור כיה או גדול מדי
תוןדה! והנה עוד אחד של לואיסנה: זה פוטואימפקט מקאזה הורדתי קארין תשימי תדברים שאת מכינה את מכינה יותר טוב ממני!! הרקע למטה בקישור כיה או גדול מדי
B BiLlAbOnG2 New member 9/9/02 #52 באיזה תוכנה את משתמשת????? ואם תוכלי לרשום את התוכנה באנגלית לא בעברית תודה!!!!!
ב ברקודה הכוסון שלי New member 9/9/02 #53 הנה השם ועוד אחד {אני מגזימה!!} photoimpact תראו את של דיאגיטו!!! תלחצו למטה