תמונה מעניינת נתקלתי בתמונה הזאת היום, ואני לא זוכר שהיא התפרסמה כבר, אז...
T Tollan New member 14/3/05 #1 תמונה מעניינת נתקלתי בתמונה הזאת היום, ואני לא זוכר שהיא התפרסמה כבר, אז...
S sprqy New member 15/3/05 #4 ג ד ו ל! הכי מצחיק טילק מתחת לגלימה! יש לי תמונה בלעדית של הצוות החדש של SG1!!
N nzkiwi New member 15/3/05 #6 וואו זה אמיתי או עבודה שלך? אם זה לא אמיתי, אז זה אחלה עבודה! לא יודע... זה מזכיר לי את הפרק Wormhole X-treme, עוד ליצנים מנסים להיות כמו הצוות המקורי... אגב, לא ידעתי שצרפו שחקן אינדיאני לצוות...
וואו זה אמיתי או עבודה שלך? אם זה לא אמיתי, אז זה אחלה עבודה! לא יודע... זה מזכיר לי את הפרק Wormhole X-treme, עוד ליצנים מנסים להיות כמו הצוות המקורי... אגב, לא ידעתי שצרפו שחקן אינדיאני לצוות...
ט טים גירסת הבמאי New member 15/3/05 #9 מההההההההההההה-זה../images/Emo35.gif מה קרייטון וקלאודיה בלאק עושה שמה במדים שלי
S sprqy New member 16/3/05 #10 לפי דעתי ספויילר קאסט עונה 9 אם יש מישהו שמסוגל להעביר לי את תחושת החיסרון של ג'ק אוניל (בעונה 9)זה רק בן בראודר. הסדרה שוב לא תיהיה מה שהיא הייתה וזה עצוב, אבל כמו שאמרתי אני סומך על בן שיספק את הסחורה..
לפי דעתי ספויילר קאסט עונה 9 אם יש מישהו שמסוגל להעביר לי את תחושת החיסרון של ג'ק אוניל (בעונה 9)זה רק בן בראודר. הסדרה שוב לא תיהיה מה שהיא הייתה וזה עצוב, אבל כמו שאמרתי אני סומך על בן שיספק את הסחורה..