תמונה מעניינת תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה)
G go around New member 29/1/04 #1 תמונה מעניינת תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה)
א איליה. New member 29/1/04 #2 תמונה מדהימה! נכתב ע"י go around: תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה) לחץ כדי להרחיב... תמונה מדהימה! ואני לא אוהב ענתיקות.
תמונה מדהימה! נכתב ע"י go around: תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה) לחץ כדי להרחיב... תמונה מדהימה! ואני לא אוהב ענתיקות.
G go around New member 29/1/04 #3 תיקון קטן נכתב ע"י go around: תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה) לחץ כדי להרחיב... תיקון קטן במבט מקרוב תראו שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה!!!
תיקון קטן נכתב ע"י go around: תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה) לחץ כדי להרחיב... תיקון קטן במבט מקרוב תראו שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה!!!
G go around New member 29/1/04 #4 ואם אני כבר משתפך שימו לב לצבע של ה נכתב ע"י go around: תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה) לחץ כדי להרחיב... ואם אני כבר משתפך שימו לב לצבע של ה
ואם אני כבר משתפך שימו לב לצבע של ה נכתב ע"י go around: תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה) לחץ כדי להרחיב... ואם אני כבר משתפך שימו לב לצבע של ה
O omer landau New member 29/1/04 #5 ../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif אבל עדיין לא הבנתי את המ נכתב ע"י go around: תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה) לחץ כדי להרחיב... אבל עדיין לא הבנתי את המ המסר לא הבנתי את הכוונה מה מיוחד בתמונה הזאת חוץ מזה שהיא יפה?
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif אבל עדיין לא הבנתי את המ נכתב ע"י go around: תמונה מעניינת (במבט מקרוב תראו שלא שקטרי הקיטור מקבלים קצת עזרה) לחץ כדי להרחיב... אבל עדיין לא הבנתי את המ המסר לא הבנתי את הכוונה מה מיוחד בתמונה הזאת חוץ מזה שהיא יפה?