תמונה מעניינת

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member
תמונה מעניינת

תמונה מעניינת
קטר 116 בתחנת ירושלים(?) בשנת 93'. התמונה מכאן

A-T

New member
ועוד אחת

תמונה מעניינת
קטר 116 בתחנת ירושלים(?) בשנת 93'. התמונה מכאן
ועוד אחת
קטר 122. מישהו מזהה את התחנה שבתמונה? כאן כתוב: תחנת ירשלים 1993. אבל זה לא נראה לי מדויק. עד אז, הקרונות החליפו צבעים.

תמונות משנות ה-80

ועוד אחת
קטר 122. מישהו מזהה את התחנה שבתמונה? כאן כתוב: תחנת ירשלים 1993. אבל זה לא נראה לי מדויק. עד אז, הקרונות החליפו צבעים.
תמונות משנות ה-80
אכן תמונות נחמדות ומעניינות שלא הכרתי. אני מסכים עם הערכתך שהתמונה השנייה לא צולמה בראשית שנות ה-90 בירושלים, היות ובתקופה זו גם הקטר וגם הקרונות כבר היו צבועים בצבעים אחרים, והרקע בהחלט לא מתאים לתחנת ירושלים (אם כי הרציף בצד וריבוי המסילות מעידים על כך כי זו אכן תחנה).

omersi

New member
התמונה השניה לא מירושלים

תמונות משנות ה-80
אכן תמונות נחמדות ומעניינות שלא הכרתי. אני מסכים עם הערכתך שהתמונה השנייה לא צולמה בראשית שנות ה-90 בירושלים, היות ובתקופה זו גם הקטר וגם הקרונות כבר היו צבועים בצבעים אחרים, והרקע בהחלט לא מתאים לתחנת ירושלים (אם כי הרציף בצד וריבוי המסילות מעידים על כך כי זו אכן תחנה).
התמונה השניה לא מירושלים
מאחורי תחנת הרכבת בירושלים אין מבני מגורים כמו שיש בתחנה זו, בטח לא כמות כזו של אקלפיטוסים.

A-T

New member
השערה...

ועוד אחת
השערה...
אולי זאת תחנת ת"א מרכז, לפני שנסללו נתיבי איילון?

traiNir

New member
זה נראה לי בקרית מוצקין

ועוד אחת
זה נראה לי בקרית מוצקין
שם הרביתי להץרוצץ בתקופה האמורה: 1985. מתווה המסילות מתאים למה שזכור לי.

תמונה בינונית. צולמה בעדשת 35 מ"מ

ועוד אחת
תמונה בינונית. צולמה בעדשת 35 מ"מ
ולכן היא לא מוצלחת. צילום כזה חובה לצלם ב- 50 מ"מ וחבל שהצלם החו"לניק לא היה מקצועי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה