תמונה מן העבר....

גרציה פ

New member
תמונה מן העבר....

מישהו יכול לנחש איפה צולמה התמונה ? ומי שמנחש אולי יצרף תמונה של עמיר מאותו אירוע? נ.ב. אני לא זוכרת מאיפה יש לי את התמונה הזו, {אבל יודעת מאיזה הופעה היא}.

17.7.04 עמיר בתיאטרון ירושלים

הזכרת לי את החידות של עזרא גרציה...........

AviHayun

New member
את ההופעה הזו...

אני זוכר כאילו הייתה אתמול... מי היה מאמין שעברו כמעט שלוש שנים מאז... אשריך מוישה...

גרציה פ

New member
כן הזמן רץ אבי, ומושיקו תמונות כאלו

לא רואים כל יום, אחלה תמונות בחיי, תודה אחי!! ועכשיו אולי מישהו אחר יפתיע אותנו בתמונות מהעבר... מה אתם אומרים?

AviHayun

New member
לא יודע אם זה היה רמז גרציה...

אבל הנה עוד תמונה...מההופעה ביום 19/08/2004 לגבי המקור - אני חושב שזה היה עזרא שצילם, אבל אם לא, שיסלח לי הצלם... העיקר המטרה.

גרציה פ

New member
רמז? בוער לך הכובע אבי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם לי הזמן רץ אץ.......לא רק לך...

פזית 1

New member
איזה תענוג... ../images/Emo13.gif

אומנם לי אין תמונה מההופעה הזו ... ולמרות זאת, אני מקווה שזה בסדר שאני כותבת...ואם לא אז תעבירו לי כמה מהן וכך תהיינה לי כמה תמונות להעלות
ולא אבי זה לא רמז - זו אמירה ברורה
זה כ"כ כיף שיש לכם שנים של חוויות משותפות.... ממש מחמם את הלב לראות את התמונות מהעבר... ולשמוע את החוויות מאז... בע"ה, בעוד כמה שנים גרציה תעלה את אותו השירשור ואני אוכל להשתתף... אומנם התחלתי ללכת להופעות של עמיר בסבב הקודם (בניצחת איתי הכל) אבל לא צילמתי אותו, הסבב הזה אני "מפגיזה" בתמונות
ויתרה מכך שעכשיו אני יודעת שיהיה להם בעוד 3 שנים ערך כפול ומכופל....

AviHayun

New member
כל הכבוד על האסטרטגיה שלך...

ערך כפול לתמונות..לא חשבתי על זה ככה... אבל לפי התיאוריה שלך עוד שלוש שנים, כשהתמונות שלך יהיו שוות כפול, אז זה אומר ששלי יהיו שוות עוד יותר... השקעה לטווח ארוך :) אולי זה מה שיסדר את הנכדים שלי בחיים, זה שהסבא שלהם הלך להופעות וצילם בזמן שאנשים אחרים "נרדמו בשמירה"...

פזית 1

New member
אתה רואה, למרות הכל נשארתי בנקאית..

חחחחחח יש לך שידוך לנכדים? אולי נכיר בין הנכדים שלי לנכדים שלך
ככה הם יהיו מסודרים כספית משני הכיוונים... בסוף הם עוד יפתחו חנות צילום ושיחזור תמונות
מי יודע אולי כשניהיה בגיל השלישי (בע"ה) הנכדים של עמיר ירצו לעשות עבודת גמר של שושלת בניון ואצלנו הם ימצאו את התמונות מעבודותו של הסבא....

danya341

New member
שאלה

אם אתם עוסקים בהעלאת זכרונות, אולי מישהו יודע באיזה תאריך בדיוק עמיר שודר ריאיון של עמיר בוידאו, משהו במרץ 2005?

AviHayun

New member
זה היה חודש עמוס...

עמיר התראיין ב"פגוש את העיתונות" אצל שלי חימוביץ', איפהשהו באותו חודש או בסמוך הוא התראיין אצל דני קושמרו, ואני מקווה שאני לא טועה או מטעה...

AviHayun

New member
לאחר בירור... התאריך המדויק

הוא 16/03/2005. מקווה שעזרתי במשהו...

גרציה פ

New member
נו טוב, לפחות התחלת...הפסדת הרבה...

אבל תפצה את עצמך בהמון המון ריקודים בהופעות...

פזית 1

New member
מושיקו אל תתבאס...../images/Emo22.gif

תמשיך לצלם... למזלך הצטרפת כבר... אז תהנה ממה שיש...

אוף אני מת לבוא לר"ג...

אני חושב שאני מכור כבד אני לא יכול בלי מנת עמיר בניון שבועית יכול להיות? נראה לי שגם אם עמיר היה מופיע יום יום זה לא היה מספיק לי.

למעלה