תמונה מהפרק של היום...

Tollan

New member
תמונה מהפרק של היום...

יותר מחמש שעות הוא היה על החללית...

subatoi

New member
כן, הוא באמת היה שם נורא אבוד

ומסכן. kinspirit, תוסיפי לרשימה ההיא שדברנו עליה אמש...

kinspirit

New member
דיברנו על רשימה? ../images/Emo12.gif

אם זה למה שאני חושבת, אז זה לא מספיק. מצטערת, זה לא נחשב. ותפסיק להוסיף לי דברים למשהו שאני מנסה לסיים כבר חודש!!!

subatoi

New member
חודש? זה הכל?

איך תמיד הדברים האלה נראים כאילו הם קיימים יותר זמן ממה שהם באמת קיימים? P-:

מוגי13

New member
היי שלום אני חדשה בפורום הזה

שמי אורית. מעריצה את הסדרה, ראיתי אותה מהתחלה. שאלה. האם זו הפרק ה1 שמתחיל את העונה החדשה? האם לא היה אמור להיות פרק שהם מוצאים את דניאל ואם כן האם שודר.. כי בערוץ ה 1 צריך לפעמים לנחש.. ולגבי הדמות ג'ונאס - לא נורא הוא שיחק טוב, תמיד מועדפת לנו הדמות של דניאל. שיהיה לקורין נמק בהצלחה. נזכור אותו הכי בפארקר לואיס. אורית

subatoi

New member
שלום לך אורית ../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורומנו. הפרק ששודר אתמול היה הפרק השני של העונה החדשה. ובשבוע שעבר אכןשודר הראשון שבו הם מוצאים את דניאל ומסתבכים בכל התסבוכות שמהן נחלצו אתמול. ערוץ 1? לפעמים צריך לנחש, זה היה נכון פעם. כולנו תקווה שעכשיו, משהוא שיפר את היחסים איתנו, גם הקטע הזה יהיה בסדר. בכל מקרה, פה זה המקום הכי טוב להתעדכן אם יש פרק או לא, בטוח יהיה מישהו שידבר על זה. ויש גם בכל שבוע באתר "סטארגייט ישראל" את שם הפרק המשודר, אם משודר, אז ככה שגם שם זה מקום מצוין לבדוק (מלבד שאר התוכן שיש בו). השארי עמנו, הכיבוד בדרך

deathcaster

New member
תשובה

היא שומרת אמונים לשחקן מכבי חיפה לשעבר ווילפרד מוגי
...סתם

מוגי13

New member
תודה

וביקרתי באתר המעולה הזה... שם הכינוי: מוגי לא קשור לכלום. זה מן כיוי בין חברים.. 13 זה מספר החולצה שלי בכדורסל

subatoi

New member
אוקי, אז סתם מעניין אותי איך מבטאים

את זה, MOGI, או MOOGIE (כמו מוגי המנוחה מח"ע9, שיש לה יומולדת היום, מכאן צצה הסקרנות).

subatoi

New member
נצל"ש - איפה צ'לנאק ../images/Emo35.gif

דואגים לך, שובי הביתה... ובאותה הזדמנות, זה צ'לנאק במלעיל או במלרע?

Chelnak

New member
כולי נרגשת לנוכח הדאגה והגעגועים../images/Emo9.gif

נעדרתי שלא באשמתי - האנטרנט מיאן להתחבר עד אתמול בלילה... אבל שבתי, ועכשו אני צריכה להתעדכן ולעבור על כל ההודעות החדשות.
ובקשר לChelnak - זה במלרע.

subatoi

New member
מלרע??????

אוף, עכשיו יהיה צריך להתרגל. (האמת? הרבה יותר הגיוני במלרע) |מתרגל|

Chelnak

New member
זה בסדר...

גם אצלי זה נתפש במלעיל משום מה. אבל טיאלק אמר את זה במלרע, וטיאלק מבין בגואולדית.

nzkiwi

New member
אולי תסבירו לבור שכמותי מה ההבדל

וגם להזכיר מה הפרוש... 10X

Chelnak

New member
הסברים:

מלעיל - ההברה הלפני אחרונה מוטעמת (מודגשת): צ'ל-נאק. מלרע - ההברה האחרונה מוטעמת: צ'ל-נאק. וכפי שאמר דניאל: "Direct translation: Very Cool". מהפרק The Tok'ra - part 2 (נאמר על-ידי טיאלק בקשר ליצירת מנהרות הטוקרה).

למעלה