תמונה מהממת...

אגרונום

New member
חחחחחחח שקרנית....

אין גבולות, אין גבולות לבולשיט שלה זאתי, ואני שואל, איך נותנים לה להסתובב חופשי? מצד שני, הגן הזאולוגי די עמוס, רונית תעשי קורס שרמוטולוגיה מזורז, האורגיה שלך נשכחה מהר מידי, שימי תמונה אמיתית שלך, אל תפחדי, כולנו ראינו את הסרט איטי, אין הפתעות. אההה בעצם סליחה, שכחתי, את לא פוטוגנית, חחחחחחחחחח כאילו, כול השאר בסדר אצלך, פוטוגנית זו הבעיה היחידה שלך?????? חוץ מזה העולם וורוד......... חחחחחחחחחח

0000ק0ית 23

New member
אנשים תלמדו ממני משהו...

את זה למדתי ממזמן... תפסיקו לקחת את הבלוגים כ"כ ברצינות... אני שמתי תמונה וכתבתי שהיא מהממת ...מה אתם רוצים...אני או לא אני מה אכפת לכם..... לא רוצה שתאמינו ...אני העיקר יודעת את האמת....

רוניתתתתתתתת תקראי !!!!

מתוקה אין לי בעיה בשום דבר אצלך !!! אבל ותמיד יש אבל יש לי בעיה אחת עם כבר עלת תמונה שאת אומרת היא שלך ... למה בצד מחקת את הכתובת של אתר בלבן .. כי במסנגר אצלך גם יש את התמונה אבל עם אתר ופה מחקת בלבן אז בפעם הבאה שאת מעלה תמונה תהיי מקורית ומציאותית בבקשה
ושוב לא אפכת לי שזו את או לא את שיהיה לך לבריאות .. מותק

אגרונום

New member
כמעט השתכנעתי אבל....

רונית, האמת הטלתי ספק, ישבתי ושקלתי שוב, הפעלתי את האונה הימנית (חלק באזור המוח, אל תתאמצי להבין - אין לך) ולבסוף מצאתי תשובה, אין הגיון בכך שהתמונה שלך ותקראי טוב - איך ייתכן כי זו את בתמונה, ולך יש בכלל רק חצאית אחת, ורק חולצה אחת, שמשום מה כול ערב בבלוג מרגישים דזה וו, תמונה חוזרת, כאילו נתקעת מאתמול..... עזבי אותך משטויות, את יודעת כמה אורגיות תצטרכי לעשות כדי להרשות לעצמך נעליים כאלו???????????????????????? אפילו יואב שוורד לא יכול לקנות לך אותם, למרות שהוא מאוד אוהב אותך ומפנק אותך, .....

LunasRoze

New member
כי זה אתר פרטי של ידיד של רונית

זה שנסעה איתו לאמסטרדם וזה לא לפרסום

01MaKaVeLi

New member
כן היא בעבודה היא ..

"מנהלת בחברת אינטרנט".... חולת נפש חיים שלמים המציאה לעצמה המפגרת הזאת... מי יקח אותך לאיזו חברה ומי ישים אותך מנהלת במזון לא יתנו לך לעבוד יא חולת נפש..

טווילי

New member
יאאאאאאאאא

איך זה שהיא בלי החצאית ג'ינס שלה? או שהחצאית היא רק למופעי בלוגים

0000ק0ית 23

New member
חחח מגחכת להנאתי...

יושבת פה , אחרי יום עבודה ...ומביטה בהודעות שלכם... אני לא מבינה למה אתם לא משקיעים זמן לעצמכם או לחיים שלכם או לעבודה שלכם? מה החיים זה בלוגים? אני שמתי תמונה ...כתבתי שהיא מהממת....אז מה אכפת לכם? אני או לא אני ...זה עיניין שלי .... אגב אותו ידיד הוא גם מלביש , ויש לו נעליים , ובגדי נשים בבית כי הוא מצלם נשים בביתו....צילומי אפנה...בגלל זה הבגדים שונים אבל מה זה משנה...אנשים תתחילו לחיות את החיים...ואתם טענתם שיש מסכנים יותר מכם...אז מסתבר שאתם מסכנים יותר לסיום , אאחל ואומר לכם שיהיה לכם רק טוב ואנשים תלמדו לפרגן... ביי

למעלה