תמונה מהטכני

murzik3591

New member
חחחחחחחחחחח... קרעת אותי עכשיו...

חכה שניה תן לי לאסוף את עצמי מהרצפה... אני לא מבין גדול במסטיקים של מאיר אבל אבטיח הוא אדום, חחח... אתה קרוע אחי... עכשיו כשאני חושב על זה מאיר סגור בשעות כאלה בבוקר. נסגור על סיבוב בטיילת "הולץ" מול החנייה? ואם תהיה נחמד אולי תשיג משהו בסוף הבוקר(זה היה בצחוק, אני יודע שיש הרבה אצלינו שלא היו מוסיפים את הסוגריים האלה בסוף...
)

llljn

New member
חחחחחחחחחחחח

צודק... יש כמה שכבר ניסו לאנוס אותי בשירותים הנעימים שלנו... תבוא מחר...

stan1

New member
גם אני בא!

ומורזיק אל תסמוך עליו להגיע בזמן אז אני אהיה שם!!!

murzik3591

New member
הבנתי מה הולך פה...

אתם בקטע של שלישיה? כי אני אוהב להתרכז בבן אדם אחד, אבל תראו אף פעם לא ניסיתי. כאילו עד היום זה תמיד היה עם אחד ולא משנה כמה רחוק/עמוק נגיע, פתעום זה שלישיה... מסובך...(אני כתבתי על שיחה בין אנשים... למה על מה חשבתם שאני כותב פה?)

תתחפשי ל...

בבלובה זה הכי הולך עכשיו....ככה לפחות אמרו לי כל החברים בבתי ספר אזרחיים...פורים שמח לכולם...וקחי גם אפשרות להתחפש לבובהב חמוד ביותר..חחח

KisskaBarbie

New member
אוי החלטתי!

וואלהההההההה איזה חכם! אני יתחפש לבובה (ורודה כמובן) חשבתי להתחפש לבובת בראץ, אז אני באמת אתחפש לזה, אני אלבש נעלי פלטפורמה ורודות ואם אני לא אספיק לצבוע את השיער בורוד אז אני יקנה פיאבה ורודה ואני יעשה קוקיות הקיצר הולך להיות משהו פצצצצצצצצצצצצצצצצה

zanybu

New member
Zbu

זה בדוי אבל אתם חמודות אני מהנדסאים ואני לא מוסיף מילה אחת יותר

zanybu

New member
KisskaBarbie

רק אל תיכעסי אליי זה פשוט כי אני יותר מידי מבוגר בישביל לדבר עם בנות מכיתה ט' זה לא שאני סנוב פשוט ככה אני

מי אמר?!

אתה לא כל כך גדול!!!!!!! סה"כ הפרש של 5 שנים (בערך) זה תמיד תלוי בבן אדם בבגרות ובאופי שלו... תאמין לי, אני מכירה כמה בנות (בנות 15-16) שהיו מלמדות אותך כמה דברים
ככה שאל תקפוץ למסכנות מהר לפני שפגשת את אותו הבן הדם (במקרה זה: בת אדם) זאת הייתה סתם המלצה...

murzik3591

New member
יש לי שאלה קטנה אליך.

כשכתבת "אני מכירה כמה בנות (בנות 15-16) שהיו מלמדות אותך כמה דברים ;)" , אני בטוח שהן יכלו ללמד כל אחד הרבה דברים אבל מה הייתה הכוונה של הסמיילי בסוף? האם זה היה רמז מסויים? כי אם כן אז לא הבנתי, את יכולה לפרט בבקשה?(אנה סלחי לי, עבר עלי יום קשה. פשוט אין לי כח לעשות backspace או ללחוץ על "הכודם" מצד ימין למעלה אז אני פשוט ממשיך להקליד באטרף, עכשיו כשאני חושב על זה אני פתעום נזכר שהגיע הזמן למקלחת השבועית שלי. סליחה, לילה טוב.)

למעלה