תמונה לשיפוטכם
K komandatore New member 6/10/01 #3 יפה אבל קצת חיוור והיה רצוי שהפוקוס יהיה על כל החלק הקדמי- גם הפרח וגם הגבעול , בהחלט יש פוטנציאל ,יש לך עוד תמונות כאלה?
יפה אבל קצת חיוור והיה רצוי שהפוקוס יהיה על כל החלק הקדמי- גם הפרח וגם הגבעול , בהחלט יש פוטנציאל ,יש לך עוד תמונות כאלה?
S SkyEye New member 6/10/01 #4 לשלוח תמונות יפות כמו זאת ../images/Emo45.gif או להעלות נושא מעניין לדיון.. כמו למשל: "צילומי חמניות: האם בפריחתן או לאחר הקציר? מחשבות בעד ונגד" רון
לשלוח תמונות יפות כמו זאת ../images/Emo45.gif או להעלות נושא מעניין לדיון.. כמו למשל: "צילומי חמניות: האם בפריחתן או לאחר הקציר? מחשבות בעד ונגד" רון
C CP New member 7/10/01 #6 By the way Ron זה אני, יגאל, כן כן, שוב ניק חדש... זה בעצם קיצור של Crazy Photogrpaher
C CP New member 7/10/01 #7 ואיך זאת? אומנם לא חמניות, אבל אני מקווה שגם בסדר מינולטה 404si, עדשת 35-80, Fujifilm Superia 100 5 חשיפות על אותו פריים
ואיך זאת? אומנם לא חמניות, אבל אני מקווה שגם בסדר מינולטה 404si, עדשת 35-80, Fujifilm Superia 100 5 חשיפות על אותו פריים
S SkyEye New member 7/10/01 #10 תמונה פצצות ../images/Emo45.gif השילוב של התאורה הטבעית יחד עם הניאון הירקרק, המיסגור והנושא, פשוט הצליח
תמונה פצצות ../images/Emo45.gif השילוב של התאורה הטבעית יחד עם הניאון הירקרק, המיסגור והנושא, פשוט הצליח
J Jazzphoto New member 7/10/01 #11 אכן . ../images/Emo59.gif בדיוק כך. לדעתי,צריך פחות חשיפה.הכל שם מתפוצץ ומטושטש.כמובן,גם חצובה או תמיכה יציבה אחרת.
אכן . ../images/Emo59.gif בדיוק כך. לדעתי,צריך פחות חשיפה.הכל שם מתפוצץ ומטושטש.כמובן,גם חצובה או תמיכה יציבה אחרת.