תמונה לשבת שבת שלום לכולם!
A Aerochick New member 20/8/05 #3 ../images/Emo70.gifשבת שלום לכולם היום הייתי בטוואר רקורדס וסתם חיפשתי דברים אולי לקנות ואז הגעתי אני לא יודעת איך לשירים ספרדים וראיתי את הדוכן של אלחנדרו בקיצר לא מצאתי כלום..אבל היה כייף ואכלתי
../images/Emo70.gifשבת שלום לכולם היום הייתי בטוואר רקורדס וסתם חיפשתי דברים אולי לקנות ואז הגעתי אני לא יודעת איך לשירים ספרדים וראיתי את הדוכן של אלחנדרו בקיצר לא מצאתי כלום..אבל היה כייף ואכלתי
1 12ShakirA12 New member 20/8/05 #4 ולא ראית את שאקי ../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif נעלבתי בשמה
A Aerochick New member 21/8/05 #7 אהה ו...מישהו יכול/ה לתת לי אתר טוב למילים לשירים כי נכנסתי לאתרים והיה רשום שם משהו בספרדית/אנגלית עם אותיות בעיברית אז אם מישהו ימצא פליז ייתן קישור תודה. אביגיל
אהה ו...מישהו יכול/ה לתת לי אתר טוב למילים לשירים כי נכנסתי לאתרים והיה רשום שם משהו בספרדית/אנגלית עם אותיות בעיברית אז אם מישהו ימצא פליז ייתן קישור תודה. אביגיל
A Aerochick New member 21/8/05 #10 ודרך אגב בתחילת השיר la tortura אלחנדרו אומר payita mia?... payita לא אומר לבקן?...חחח
1 12ShakirA12 New member 22/8/05 #13 כי אין פה אף אחד בשעות הקטנות של הלילה ואני עפה מפה עכשיו חח לי"ט
G Green Day 1 New member 22/8/05 #14 ../images/Emo99.gifעוד תמונה מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif שאקירה & הילארי דאף!!!
E El Argentino New member 22/8/05 #16 כן אלחנדרו אומר Payita Mia שזה אומר (בתרגום חופשי): הי, ילדונת (או בחורה קטנה). ושאקירה לא מזכירה את שמו של אלחנדרו בשיר!
כן אלחנדרו אומר Payita Mia שזה אומר (בתרגום חופשי): הי, ילדונת (או בחורה קטנה). ושאקירה לא מזכירה את שמו של אלחנדרו בשיר!