תמונה לילית

windowscolor

New member
תמונה לילית

תמונה לילית לא סיפור וגם לא שיר, רק תאור מצב. מביטה לשמיים המוארים באור הלבנה...... כמו הילה מעל לראשי. הם נקיים אין אפילו ענן אחד. ......לילה, הכל שקט מסביב. נושמת עמוק את האויר לראותיי, המקום שלי... שאת מכירה כל כך טוב. מביטה בקו אוירי ,חמש דקות אולי לביתך מהרהרת אילו.......אילו. כציפור שמחכה ליום בו תעוף......... אילו היית את איתי, כיצד היה נראה ביתנו....... נשמותינו שזורות יחדיו באהבה גדולה ,שהמילים קטנות כדי לתאר אותה..... רק את יודעת לכתוב אותן בצורה כל כך מיוחדת.... רוצה להיות איתך במקום אחר כמו שהיינו וחזרנו.... לטייל איתך לפינות חמד לאור הכוכבים.... הרעד הזה שעובר בי כשאני חובקת אותך מאחור....... הרעד הזה שעובר בך, כשאני נושקת לשפתייך..... בעדינות ואז בתשוקה אין קץ שלא תתואר...... הרצון הזה לערסל אותך, לגונן לשמוע נשימותייך.... אוי אלוהים המרחק הזה ממך הגעגוע אליך....... עדיין מביטה לשמיים..... הרוח מלטפת את פני, מדמה שאלו אצבעותיך.... חולמת לי בהקיץ..... ואז נשמעת קריאתו מלמטה .......אני מתנתקת מהמחשבות. אינני מבקשת לפגוע בו אנחנו יחד, למרות הכל.. הוא אוהב, גם אני. מחפשת את הדרך הנכונה ואין כזאת אין תשובה אחת..... פרט להתמודדות , מאחר ולכל אחת חיים אחרים גם......

מורן א

New member
כציפור

חופשיה להרגיש, חופשיה לחלום, בהקיץ ולחשוב אילו ולהבין שאולי כן ואולי לא, והמציאות הזאת שאופיינית לכל-כך הרבה נשים מתגלה בקולו האוהב. ברוכה הבאה

windowscolor

New member
תודה מורן..

כמו שכתוב בחתימה שלך...כתיבה היא לא דבר פשוט, אך משחרר... כמו כל ביטוי אומנותי, ציור ,פיסול כך גם כתיבה... ככל שנשכיל להתשמש בדרכים אלו על מנת לנסות להקל על מצוקותינו, כך אולי נמצא מעט מרגוע...גם מעט זה יותר טוב מכלום... windowscolor

למעלה