זה זכר, תודה.
S shani judd New member 12/6/07 #122 וואי הכלב שלך הוא אחד המהממים../images/Emo99.gif איזה סוג הוא, פוינטר? *אחת שלא טובה בענייני סוגי כלבים*
וואי הכלב שלך הוא אחד המהממים../images/Emo99.gif איזה סוג הוא, פוינטר? *אחת שלא טובה בענייני סוגי כלבים*
מ מאמוש New member 12/6/07 #123 ../images/Emo9.gifתודה רבה../images/Emo70.gif הוא דלמטי מעורב עם פוינטר.. למה לא טובה בסוגי כלבים טובה מאוד
../images/Emo9.gifתודה רבה../images/Emo70.gif הוא דלמטי מעורב עם פוינטר.. למה לא טובה בסוגי כלבים טובה מאוד
S shani judd New member 12/6/07 #139 חח קלעתי בול ../images/Emo9.gif וואי פגשתי הרבה פוינטרים בחיי [אפשר לחשוב כמה אני חיה..] הם כלבים ממש נמרצים! והכלב שלך הוא אחד היפים, באמת..אני אוהבת שאת מעלה לפה תמונות שלו חח
חח קלעתי בול ../images/Emo9.gif וואי פגשתי הרבה פוינטרים בחיי [אפשר לחשוב כמה אני חיה..] הם כלבים ממש נמרצים! והכלב שלך הוא אחד היפים, באמת..אני אוהבת שאת מעלה לפה תמונות שלו חח
מ מאמוש New member 12/6/07 #43 ../images/Emo107.gifו..טנגו עם הצעצוע..../images/Emo217.gif אה וגם זבוב מציק שעלה עליו..
י יווניה אמיתית New member 12/6/07 #48 ../images/Emo107.gif ג'ינג'ר לדסקופ חולה על התמונה הזו כמה שהיא אצילה
ע עדי עמר 1 New member 12/6/07 #124 יו איך היא דומה לניקי!!! חמודה!!!!!!!!!! יו!!! אולי זאת אחותה!! ניקי בת 4.5 בת כמה היא?
ר רעות של הכלבים New member 12/6/07 #50 ../images/Emo124.gifאתם גדולים! ../images/Emo47.gif איזה יופי של תמונות!! זה הדסקטופ שלי, כבר הרבה מאוד זמן-
../images/Emo124.gifאתם גדולים! ../images/Emo47.gif איזה יופי של תמונות!! זה הדסקטופ שלי, כבר הרבה מאוד זמן-
ר רעות של הכלבים New member 12/6/07 #55 הבעיה עם יוץ זה שהיא משתלבת עם הרקע נצבע אותה לאדום. טוב מצאתי משהו חביב במיוחד בשבילך.