תמונה לאיציק(נסיון)

א77

New member
סוף סוף../images/Emo6.gif

הגעת בגלל צו הקריאה ?!

avitalit

New member
לא . בגלל צו הלב. ותראה מה מצאתי ..

גם תמונה מוינונה וגם לקרוא על הגילוי המרגש של הכתובה להדס ח ....וגם על מפגש בהתהוות ... יפה יפה ... והנה - גם לספר שבתוך שבועיים הפכתי לדוד בריבוע ...לשתי אחייניות חמודות . כל טוב איציק

א77

New member
מזל טוב לדוד בריבוע

יש לך הפתעות כאן. וינונה זכרה גם אותי פעם. היא לא חולמת מה היא גרמה אז. אני באמצע עבודה על בית הכנסת ההוא שהיא מצאה. בעצם זה לא באמצע, זה הרבה רחוק מאמצע, ואפילו לא לשליש ולא לרביע הגעתי. המפגש, נראה לי שיהיה פיצוץ. למדתי שאם ארנון מכין משהו אז זה יהיה יותר ממשהו סתם... מי יודע מה ההפתעה??? וכעת לאחרון בומבה. חושבני שסיפור הכתובה יככב בסיכום החודש. לדעתי עד למה שהיה בפורום, זה יכול להיות גם הדובדבן שבסיכום השנה ויותר מכך. זה פשוט מפליא, מפתיע ומהמם. כל הכבוד לבת של מליץ.

wow1

New member
אשר להפתעה יש לי הערכה שקרובו של

אחד מאיתנו יקרום עור וגידים ויצא מבין אחד המוצגים בהם תחזינה עינינו. איל.

א77

New member
טוב, הנה. בטח לחנוכה כבר יהיה מוכן.

זה פשבורסק. האמת, שהחנוכה הלחיץ וזירז אותי לסיים את וורקא.

זה מדהים כל פעם מחדש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

רק לספק את סקרנותי, כיוון שזה נראה לי כמעט בלתי אפשרות להיע מן המקור לתוצאה: כמה זמן בערך לוקח לעשות דבר כזה? האם זה נעשה ב - Photoshop? ארנון

וינונה

New member
כן. פוטושופ. התוצאה לעניות דעתי -

לא מספיק טובה (מבחינה טכנית) - אני עדין עובדת על התמונה. מצד שני - אני אוהבת הרבה יותר את המקור. יש בו הרבה יותר "עומק" (מבחינה אמוציונלית). לכן הכנסתי את שתי התמונות. במהלך העבודה, ניסיתי על התמונה כל מיני אפקטים צבעוניים וטקסטורליים - עד מצב של סדרה בסגנון האמן אנדי וורהול. אבל זה לא לפרסום

למעלה