תמונה ישנה חדשה של ניק.. במילה אחת- וואו!!
M Miss Kitty New member 24/3/04 #4 אה, אם תיכנסו לDLS, תרדו לאמצע הדף- לאיזור של ה Media Zone, תוכלו להוריד את הפרסומת של קווין שהוא מדבר על סרטן המעיים..
אה, אם תיכנסו לDLS, תרדו לאמצע הדף- לאיזור של ה Media Zone, תוכלו להוריד את הפרסומת של קווין שהוא מדבר על סרטן המעיים..
N NarihS New member 24/3/04 #5 כן בדיוק באתי לשאול עם מישהו ראה את זה, איזה פרסומת חמודה, וואי איזה קווין מתוקי איך הוא דואג לכולם איזה בנאדם טוב.
כן בדיוק באתי לשאול עם מישהו ראה את זה, איזה פרסומת חמודה, וואי איזה קווין מתוקי איך הוא דואג לכולם איזה בנאדם טוב.
C C honey New member 24/3/04 #6 סוף סוף תמונות גם של מישהו אחר... מהלהקה חוץ מכל הזמן ניק... איזה חמוד קווין...!! ותודה..
S sivanick New member 27/3/04 #9 מתי שיש תמונות חדשות של מישהו מהלהקה אז אנחנו שמות פשוט זה יוצא שלניק יש הכי הרבה תמונות חדשות אבל זה לא תלוי בנו...
מתי שיש תמונות חדשות של מישהו מהלהקה אז אנחנו שמות פשוט זה יוצא שלניק יש הכי הרבה תמונות חדשות אבל זה לא תלוי בנו...
B backstreet girl New member 27/3/04 #10 אבל זה לא כ"כ נכון.............. אנחנו שמות תמונות של כולם....... אל תעצבנו אותי.... אוי....איזה מניאקית אני. זה מה זה לא מאפיין אותי......
אבל זה לא כ"כ נכון.............. אנחנו שמות תמונות של כולם....... אל תעצבנו אותי.... אוי....איזה מניאקית אני. זה מה זה לא מאפיין אותי......