קשקוש נגדי!
אורן... כבר דנו בכך בעבר, הן על גבי הפורום והן באופן פרטי! איננו מסכימים על כך, ואינני סבור שיש טעם לפתוח את הדיון בכל פעם מחדש. אפילו העובדה שבפורום צילום מציגים את התמונה המקורית והיחידה של רצח קנדי ללא שום כתובית, לא אמורה להוריד מחוסר ה"זהירות" שבמעשה זה. אינני אחראי למעשיהם של אחרים, אלא רק למעשי שלי, ולטעמי, להעלות תמונה "נקיה", לאחר שכבר ראיתי שנוהגים להשתמש בה בניגוד לרצוני, זהו מעשה הגובל בחוסר אחריות גם מצידי. והרי ברור לך, לי ולכל אדם בר-דעת, שאני לא אלך ואתבע אף אחד על שימוש בתמונה הנגנבה ממני, מאחר ו: א. אין לי את האמצעים הכספיים לעשות כן. ב. אין לי את הרצון להכנס לתביעות מטופשות על עניינים פעוטים. ג. אין לי אפשרות להוכיח שהתמונה צולמה במקור על ידי. ד. כדי לתבוע נזיקין, עלי להראות שנגרם לי נזק (כספי, מן הסתם), והרי ברור לך שלהוכיח את זה יהיה בלתי אפשרי בחלק ניכר מן המקרים. אי-לכך, עשה לי טובה ואל תטען כנגדי בכל פעם שאני מעלה תמונה עם "חתימה". לא מוצא חן? אל תצפה בה. לא מוצא חן וצפית בתמונה? נסה להתעלם מהחתימה. זה כל מה שאני יכול לומר, ולהתנצל מראש על כך שבשל מספר מצומצם של נוולים, על כולנו לסבול מהחתימות. גם אני הייתי שמח להפטר מהן! ובאמת... אני יכול רק להעריך אחרים, על כך שהם בוחרים להעלות תמונה ללא חתימה. עם זאת, לא הייתי רוצה להיות במקומם לכשיעשה שימוש נגד רצונם בתמונה.