תמונה חשודה

תמונה חשודה

בתמונה המצורפת רואים די בבירור שהדמות בגלימות השחורות, בעלת עור הזהב ואישוני שעון החול, היא רייסטלין. כמו כן ניתן לראות שזהו חלק מציור יותר גדול. הבעיה היא שאין לי את הציור השלם וזהו אינו ציור מעטיפת ספר. השאלה היא מה זזאת התמונה הזאת?

מישהו???

בנוסף: האם זאת טאקיזיס או סתם דרקון בעל חמש ראשים בצבעים שונים?

SaberTooth

New member
יכול להיות שזו טאקיזיס....

מאיפה הוצאת את התמונה

couchpotato

New member
זאת טיאמט

לא בהכרח טאקיזיס. בעולמות אחרים דרקון עם חמישה ראשים הוא טיאמט.

הייתי אומר אידרה משונה וזהו

חוץ מזה שזאת לא טאקיסיס בטוח יש לי ציור של חמשת הראשים שלה שלוש פעמיים בשלושה תמונות שונות אלה לא הראשים שלה מה שבטוח

מה זאת אומרת

אלה לא הראשים שלה??? חמישה ראשים בצבעי שחור,לבן,כחול,אדום,ירוק- זאת טאקיזיס. מאיפה לקחתי? אני כבר לא זוכר. מה בקשר לציור הראשון?

זה לא הראשים שלה וזהו!

הצבעים דומים אבל הראשים עצמם אלו צריכים להיות בול הראשים של המעביר עולמות הזה שרייסט נכנס בו יש לי תמונה של הדבר הזה אם הראשים חיים עוד תמונה של טאקיסיס עומדת מעל לאורנה אם חמשת הראשים שלה כתור דרקון ועוד תמונה שלה שלא עלתה טוב בכלל של טאקיסיס ומאחוריה כזה ברקע 5 הראשים אם אתה מבין או זה הראשים כולם היו דומים מאוד מאוד אבל אלה ממש לא התמונה הראשונה מאוד מוכרת וראיתי כבר את התמונה הגדולה אבל לא זוכר מימנה כלום כבר ואני לא קראתי את הספר שהתמונה עוסקת בזה

כן, אבל לא

בשלושת התמונות האלו מופיעים רק הראשים, בלי הגוף. אולי על מנת להתאים את הראשים לגוף, היה על הצייר לשנות במקצת את מבנה הראשים. מה שאתה אומר לא מוכיח שזו לא טאקיזיס. חוצמזה אנשים שונים יכולים לצייר דבר אחד בדרכים שונות- ראית את ציורי תניס השונים, או ציורי רייסטלין השונים? הם שונים לחלוטין בציורים שצוירו על ידי אמנים שונים!

בנוסף

יש הבדלים בראשים עצמם בשלושת הציורים שהזכרת. ראה הציור עם טאקיזיס והציור עם לאורנה- הקרניים בראשים שונים, ומבנה הראשים שונה!

אולי

זה מה שיש לי להגיד לך אולי אבל אם אתה חובב מושבע של ספרי פנטזיה ולא רק של רומח הדרקון אתה צריך לדעת שיש עוד דרקוני חמישה ראשים ולא רק את טאקיסיס ולא דומות לה פשוט אחרים שלא קשורים

just Tanyush

New member
יש הרבה ציירים

ולא כולם מדמיינים את הדרקונים אותו דבר. אני חושבת שזאת טקיזיס.

zakon

New member
התמונה דומה מאוד

לדרקון מהסדרה המצויירת של מבוכים ודרקונים (סידרה ישנה מאוד)

טאקיזיס...

משני סיבות פשוטות: 1. אני לא מכיר דרקונים אם חמישה ראשים בצבעים שונים חוץ מהמלכה שלנו... 2. זה לא יכול להיות הידרה כי להידרה אין כנפיים. והציור הקודם יכול להיות אולי של רייסטלין במגדל הכישוף הנעלה... יו נוו... תחילת הספר הראשון באגדות רומח הדרקון, עת התאומים...

EverMan

New member
זאת לא טקיסיס

זאת טיאמט , והתמונה לקוחה מתוך אחד מהספרים של הDND 3E.

מצאתי!!!

התמונה הזאת של רייסט לקוחה מתמונה גדולה יותר שצייר טוד לוקווד בשביל TSR ובה מופיעים גיבורי הספרים המפורסמים שבהוצאת TSR. התמונה המלאה מובאת כאן. ניתן לראות בה גם, לדוגמא, את אלמינסטר.

למעלה