תמונה חדשה!!!

alian zone

New member
תמונה חדשה!!!

קבלו ... אני לא מצפה לתגובות כי הפורום לא מקבל דעות של אחרים! וחבל לפסול על הסף...

Flame

New member
הלו שוב ../images/Emo13.gif..

דבר אחד שלמדתי לגבי תמונות רפאים
.. תמיד תסכל לאן מופנת המצלמה בעת הצילום.. אם מצלמים ילד ורואים גם "רוח רפאים" בתמונה, בדוק קודם לכן, לאן מכוונת המצלמה עצמה
.. מכיוון שאם הילד נמצא בקצה התמונה והרוח עצמה ממש באמצע, יכול להיות שמישהו פשוט רצה בכוונה תחילה "לצלם" את הרוח
.. משמע, זו לא רוח אמיתית והתמונה מפוברקת

lara88

New member
בלי להעליב... או משהו כזה טפו טפו..

התמונה הזאת פשוט לא נראית לי אמיתית

alian zone

New member
את בכלל יודעת איך צריכה להיראות רוח

איך את קובעת שהיא לא אמיתית? על סמך חוש שישי שניחנת בו? או על סמך שמה שנראה מוזר הוא לא אמיתי ?! חברים וחברות לפורום כולל אותך שושו שורוק! צריכים לפתוח על זה דיון! זה לא עסק ככה שכל אחד בא בטענות שווא צריך לנתח את זה לעומק ואני הראשון שמוכן להתעסק בנושא הזה ! כולל אותכם הספקנים?=ספק מבינים

lara88

New member
טוב רק אל תחטוף קריזה...

בעיני רוחי דמיינתי רוחות בתור דמויות בעלות חזות וחסרות גוף, אבל יכול להיות שאני צודקת ויכול להיות שלא.. רק אני מקווה שהן לא נראות כמו סדינים, כמו בתמונה ששמת

alian zone

New member
אני לא כועס עלייך נשמה שלי...

אני כועס על דימיון שלא עובד.

Flame

New member
המממפ....../images/Emo13.gif

מילה אחת, לא קשה מדי.. לכל אחד יש כזה דבר-אינטואיציה
אני תמיד מתווכחת עם ההורים שלי, הם טוענים שאני לא מבינה את מה שהם חוזרים ואומרים שוב ושוב.. ואני מסבירה להם שאני כן! אבל אני פשוט לא מסכימה איתם.. וזה שאני לא מסכימה, לא אומר שאני לא מבינה את אשר הם אומרים.. או לחילופין-דמיון
.. אתה מבין..? האמן לי, לדעתי דמיון שבעצם גם הוא סוג של מציאות הוא דבר חשוב ולדעתי כל אחד צריך להשתמש בו, וכך גם האינטואיציה
.. סמוך על עצמך ועל הרגשותיך, אני לא מאמינה שזו רוח רפאים בתמונה.. מדוע? מכיוון שאני מרגישה כך
כנראה שגם השאר..
.. אני בפורום הזה די הרבה זמן יחסית.. וכבר הספקתי לבחון תמונות כמו זו, ואני מעולם לא פסלתי סתם כך.. כי אין לי דמיון או כי סתם לא בא לי להאמין
.. תמיד צריך לבחון מכל הכיוונים ומאוד יכול להיות שאני טועה! ושזו בעצם אכן רוח רפאים
..

Erhnam djinn

New member
תסתכלו....

מה בדיוק צילם מי שצילם את התמונה?? את המדרגות בבית??? למה לו לצלם את המדרגות בבית? לפי דעתי זה לא אמיתי...

alian zone

New member
הוא לא צילם ת'מדרגות!

הוא צילם את הרוח שבמקרה נכחה ליד המדרגות באותה מידה ליד כל דבר אחר שלא קשור בעיניך לרוחות. ותחשבו על זה...

alian zone

New member
עכשיו מה צולם?...

כן השלט של החנות! אם אנשים היו ממש מטומתמים אז הם היו מצלמים בשביל סקפטים כמוך צילום של רוח ליד בית קברות או באיזה יער (פרויקט המכשפה מבלייר) או בכל אתר שמעלה אסוציאציות . לפיכך אתה מקבל תמונה אוטנטית הכוונה למקום התרחשותה האמיתי... כביכול.!

למעלה