תמונה חדשה!!!

GlitterKitten

New member
תמונה חדשה!!!

מהביקור של סרטאב (הזוכה באירוויזיון) בארץ, חמסה פגשו אותה ואנחנו היינו שם חחחחחח סתם
---> לאן כרמי תמיד נעלמת?

GlitterKitten

New member
אתי יסמין וסרטאב

רק שחתכו את יסמין ואתי אבל זאת יכלה להיות תמונה יפה!! גרר!! וזהו בנתיים חחח

EurO

New member
היי זה לידן, מנהל אתר יורוקלאב

אני נכחתי באירוע אמש וצילמתי את התמונות (אההם קצת קרדיט......), בתמונה זו ניסיתי לתפוס את סרטאב לבדה ולכן שני הבנות נחתכו. לא נורא, באתר תוכלי למצוא תמונה של סרטאב עם להקת חמסה. לקישור לכתבה על האירוע

chany

New member
זאת אילנית אין כמו חמסה והנה לידנוש

מפורום אירוויזיון, מנהל אתר אירוויזיון הישראלי יורוקלאב שסיקר את קבלת הפנים שנערכה לסרטאב בבית השגריר אמש, ושם באתר תוכלו לקרוא כתבה מלאה מהאירוע כולל תמונות

Love benja

New member
תודה מכל הפורום

לחני החמודה שבט את לא זוכרת אותי :)))- לטם) וללידור! אבל יש לי שאלה, למה הנחשית הזאת, סרטב באה לארץ?!

EurO

New member
בכיף

אגב, שמי לידן ולא לידור. באתר תוכלי לקרוא את כל הפרטים מהאירוע, סרטאב הגיעה לישראל לביקור קצרצר (היום בערב לאחר תוכניתו של יאיר לפיד היא כבר ממריאה חזרה) לקידום האלבום האחרון שלה-Sertab.

Love benja

New member
אה, נחחמד

סליחה לידן! מתי היא תתארח בפורום אירוויזיון?

chany

New member
זה לידנוש ../images/Emo13.gif בדקות אלה היא כבר

עושה את דרכה לטורקיה אחרי התמוטטות שעברה היום, לכן גם לא הופיעה אצל יאיר לפיד בערוץ 2. לא נורא
נחכה שבירגיטה תגיע לארץ

GlitterKitten

New member
התמוטטות?../images/Emo2.gif

מה קרה לחמודה? ואני ישבתי וחיכיתי שתעלה ביאיר לפיד אוף...:( מסכן..תמיד מפורסמים מבריזים לו

Love benja

New member
חחח...

התמוטטות.. מה היא כבר מתמוטטת מיומיים בארץ? מה קרה לה זאת? איזה מפונקת הנחשית!!!

EurO

New member
היא לא בהיריון, זה בסדר ../images/Emo13.gif

יש לה חבר (ו)כלב
כנראה קלקול קיבה קל או משהו, לא רציני העיקר שראינו אותה (חלקנו, אגב היא הסתובבה אתמול באלנבי בת"א למי שהיה באיזור) והיא חזרה בשלום לארץ מולדתה
יש סיכוי לא רע שהיא תחזור אלינו לסיבוב הופעות בנובמבר.

EurO

New member
אגבבבב לטם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני זוכר אותך
את היית איתנו בצ'אטים לפני איזה שבועיים ומאז אין קול ואין עונה, אולי תחזרי קצת לחדר האירוויזיון
מזמן לא דיברנו איתך

Love benja

New member
אני שמחה

שמישהו זוכרת אותי! סורי על ההתנתקות אבל פשוט התחלתם לדבר בפורום על דברים ישנים שעוד לא נולדתי שהיו וזה קצת שיעמם אותי אז החלטתי לוותר קצת.. אבל אם אתה מבקש ועוד כל כך יפה, בכייף אני אשוב.

skitter

New member
ליסמין

טוב אני אתן לך עוד רמז... הייתי איתך בהופעות (בצבא) ולא עליתי לבמה... לא כזה קשה...

למעלה