תמונה חדשה

סילביא

New member
אוהו זאת תמונה!

גם רנדי וגם פיטר נראים כאן מדהייייםםםםםםם תבורכי

רינת4

New member
תודה,גם את!

והנה משהו באמת לכולם! אפילו דיויד וויק מופיעים כאן...

maayan15

New member
קודם כל...תודה שהרחבת את אוסף...

התמונות שלי... דבר שני, התמונה האחרונה לא ממש הייתה לכולם...בן לה היה....ואי אפשר למצוא תמונה שגם בן וגם דיויד ביחד....למרות שזה יכול להיות מגניב עם דיויד יחזור בשביל להיות עם מייקל ואז ייגלה שמייקל עם בן ומייקל יגיד לו לחזור למקום שהוא בא ממנו.... (טוב שאין לי סרטים בראש...)

רינת4

New member
אבל חוץ ממנו

וגם דפני(איך שכחת אותה,באמת?) שלא מופיעים,יש את כולם. מה לעשות? זה מעונה ראשונה... אז עוד לא היה בן. אבל הרעיון שלך ממש מוצא חן בעיני. מעניין מה בריאן יגיד לו... במצב בו אנחנו נמצאים היום,עוד יעשו שבריאן יגיד למייקל שיבחר בדיויד כי לפחות איתו יש לו עתיד מה שיש לו עם בן,אבל לא להרבה זמן...

mor 5

New member
לדעתי בן עדיין לא ניקרה בתור כולם..

זה כמו שתגידו שגם הזקן של אמט לא נימצא.. זה שמייקל חבר שלו כרגע לא אומר שהוא שייך לחבורה.. לדעתי בכל אופן... וחוץ מי זה מי יודע כמה זמן זה יחזיק מעמד......

maayan15

New member
למה דיויד היה שייך???

לא, הוא לא!...ולבן מגיע להיות בתמונות יותר משלו מגיע! מעיין (העמותה למען תמונות של בן!)

maayan15

New member
פ**, שיט, התבלבלתי בתמונה!

אז הנה...לאות מחאה קבלו את התמונה הזאת->

mor 5

New member
גם דיוויד לא היה שייך!

את דיוויד אני בכלל שונאת!! אף פעם לא אהבתי.. וגם אין סיכוי שאוהב! הוא מטומטם ורציני מידי!! אני כבר מעדיפה את בן.. למרות שגם בן לא משהו.. יש לו פרצוף מוזר מידי... מייקל זכאי למישהו הרבה יותר טוב מישני אלה!! מור (החברה להשגת מישהו הרבה יותר טוב למייקל!!)

maayan15

New member
גם אני שונאת את דיויד!!!

כולם שונאים את דיויד! יש מישהו שאוהב את דיויד?...בעצם, יש אחת שאמרה שהיא אוהבת את דיויד.....אבל היא מוזרה אז אנחנו מתעלמים ממנה
ובן...בן ממי...כמובן שלמייקי יותר (ע"ע בריאן..)...אבל אני אוהבת את בן...כלומר, אני מסכימה...הפנים שלו פשוט מוזרות מדי... אבל הגוף...גרר....את חייבת להסכים שיש לו גוף טוב....

אוי אמט אמט

:) סופסוף פורוםםם עובדדד :) כמובן שהייתי צריכה להקריב את כללל מה שהיה לי במחשבב ולפרמט :( אבל לא נוווררראאאאאא

רינת4

New member
סליחה???

מעיין-ככה מתנהגים למי שהגדילה לך את מספר התמונות במחשב? ככה??? לא יפה! לא מספיק התעלמתם ממני בקשר לשעת המיפגש, עכשיו את גם קוראת לי מוזרה? אמרתי שאהבתי את דיוויד. אז מה? לא אמרתי שאני מתה עליו. רק שאני לא ממש מתה על בן. ואין לו גוף כזה משהו,תאמיני לי. איכס! יותר מדי שרירים. אני מעדיפה לראות אותו לבוש מאשר בלי בגדים...

maayan15

New member
חחח.....

אני גם מעדיפה פחות שריריים....אבל הגוף שלו לא רע....הוא לא בריאן (ולעולם לא יהיה בריאן או ייתקרב לכפות הרגליים של בריאן)....אבל יש לו גוף לא רע.... ולא התעלמנו ממך בקשר לשעת מפגש....לי אישית לא איכפת ב12 או משהו כזה...אז אני יקום מוקדם יותר...לא מפריע לי...אני פשוט נותנת לאחרות לענות... וכן!- את מוזרה...

mor 5

New member
לבן יש גוף נחמד

אבל לא יותר מידי.. לא יודעת יש לו פרצוף של תולעת! ולמייקי יש גם גוף וגם פרצוף! באמת שמגיע לו בחזרה את שניהם!! לא לדבר על התכונות הנוספות המקסימות שלו ..
מור (החברה להשגת מישהו הרבה יותר טוב למייקל!!)

mor 5

New member
דייויד מתאים למישפט הידוע:

אי אפשר איתו.... ומצויין בילעדיו!

mor 5

New member
סוף סוף אנחנו מסכימות על משהו!!../images/Emo8.gif

צריך ליפתוח מועדון: "דייויד- איכס!!"

maayan15

New member
אני בטוחה שמישהו כבר הקים.....

הוא פשוט...קרצייה, מעצבנת, חסרת טעם שרק הייתה צריכה ללכת בפרק שבו היא הגיע!

mor 5

New member
למרות שמישהו הקים.. אני חושבת שזה

מחובתינו להקים גם אחד כזה.. להראות את האור לעוד אנשים (אז אני מגזימה קצת.. אסור לי??
) אני לא יודעת אם הוא היה צריך ללכת ישר.. כי אז לא הינו רואים כמה הוא קרציה.... ולא הינו שונאים אותו.. והוא פשוט בנאדם שכייף לשנוא!!

למעלה